SB P11 joukkueen sarjapelit Säkylässä 11.11.23
P11 (2013/2014)Julkaistu: 14.11.2023 15.52

SB P11 joukkueen sarjapelit Säkylässä 11.11.23

Koiton salibandy joukkue P11 (vuonna 2014-2013 syntyneet) lähti lauantaina 11.11.23 aamulla kohti Säkylää. Oli pitkästä aikaa sarjapelipäivä. Onneksi oli hyvin pelaajia mukana, vaikka muutama pelaaja jäikin pois sairastumisen takia. Tänään annettiin varsinkin puolustuspään pelaajille vastuuta pelinlukemisesta ja omien ratkaisuiden tekemisestä.

Ensimmäinen peli pelattiin Punkalaitumen kuntoa eli PunKu joukkuetta vastaan. Pelit sujui hyvin ja johdettiin jo 1-5 toisessa erässä. Maalieron takia vastustaja pelasi pelin loppuun asti yhdellä ylimääräisellä pelaajalla. Lopputuloksena silti voitto, hienosta pelistä 2 – 6.

Toinen peli Säkylän Karhukoplaa vastaan. Vastus tiedettiin kovaksi. Ensimmäinen peli oltiin harjoiteltu kentällisillä ja samalla kokoonpanolla jatkettiin. Johdettiin ison aikaa, mutta vastustaja pääsi tasoittamaan ja tuloksena tasapeli 3 – 3.

Pelipäivänä joukkue pelasi todella hyvin yhteen ja jotenkin pelilukutaito oli tänään kaikilla huippuluokkaa. Joukkueella on hyvä joukkuehenki, toisen kannustus ja tukeminen näkyivät tänään kentällä. Viimeiseen peliin saatiin sellainen hurmos päälle, että sitä ei voinut kuin ihailla. Kannustusjoukot olivat myös hyvänä tukena ja kannustus kuului vaihtoaitioon asti.

Kuvassa edessä: maalivahtina Tuukka Yli-Anttila
Pelaajat vasemmalta oikealle: Patrit Kivistö, Pyry Pösö, Olavi Kangasniemi, Matias Jaakkola, Roni Minkkinen, Juuso Katajisto, Lauri Latva, Aleksi Rintala, Peetu Pösö, Luukas Lönnberg. Takarivissä valmennus: Heli Kangasniemi, Jaana Lehto ja Heikki Pösö.