Uusi jäsen

Noormarkun Koitto ry ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Me Noormarkun Koitossa haluamme varmistaa, että tiedät miten käsittelemme henkilötietojasi. Uuden, 25.5.2018 voimaan astuvan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla sinulla on oikeus tietää ja ymmärtää paremmin henkilötietojesi käsittelyä. Olemme sitoutuneita pitämään tietosi salassa ja suojelemaan niitä myös jatkossa.

Keräämme jäseniemme osalta seuraavat tiedot: nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Nämä tiedot kerätään jo rekisteröntilomakkeessa. Ilman näitä tietoja emme voi tarjota palveluitamme, sillä jäseniemme tulee olla tunnistettavissa ja tarvitsemme tietojasi esimerkiksi laskutusta varten.

Tietoja ei jaeta tai käytetä muualla, lukuunottamatta Suomen Palloliiton Pelipaikka- ja Tasojärjestelmiä (koskee jalkapalloilijoita), Suomen Salibandyliitto ry:n jäsenrekisteriä (koskee salibandyn pelaajia) sekä Salibandyn Satakuntaliiga (salibandy).

Rekisteröitymällä jäseneksemme hyväksyt käyttöehtomme. Sinulla on aina oikeus peruuttaa jäsenyys ja erota jäsenyydestä ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti. Eroamisen yhteydessä poistamme pyynnöstäsi kaikki tiedot sinusta järjestelmästämme.