Koiton veteraanien tapaaminen to 8.3.2018

25.2.2018

 

 

       Kutsu Koitto veteraanien tapaamiseen
Noormarkun Koitto perustettiin 21.11.1921 Noormarkun työväentalolla. Aikaa on kulunut ja muutaman vuoden kuluttua Koitto täyttää 100 vuotta. Seurana Koitto alkaa pikkuhiljaa suunnitella 100v. juhlavuoden tapahtumia ja juhlia. Yhtenä ajatuksena on ollut, että saataisiin nyt jo yhteisiin tilaisuuksiin mukaan niitä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana menneinä vuosina Noormarkun Koiton toiminnassa.    

                                                                                           
Oletko sinä joskus elämäsi vaiheissa ollut mukana Noormarkun Koitossa?    Oletko erilaisissa tehtävissä antanut omaa vapaa-aikaasi Koiton toimintaan? Joskus se oli aika raskastakin ja vei varmaankin omaa aikaasi melkoisesti ?  Jos vastasit kyllä, niin olet osaltasi auttanut Koiton toimintaa ja antanut melkoisen panoksen noormarkkulaisten nuorten kasvatukseen ja vapaa-ajan toimintaan. Olet ollut mukana nyt lähes 100 vuoden ikäisen Koiton  toiminnassa,  mukana siinä ketjussa , missä eri aikakausien ihmiset ovat tehneet työtä Noormarkun Koiton eteen . Joskus varmaan tuntuu siltä, että mitä siitä kaikesta on sitten saanut kiitokseksi?  Aina ei muisteta menneitä toimijoita.


Kuitenkin, olet antanut oman tärkeän panoksesi sille, että Noormarkun Koitto voi tällä hetkellä hyvin ja toimintaa on melkoisesti. Koitto on nyt yksi suurimmista seuroista, joka antaa harrastus mahdollisuuden noormarkkulaisille nuorille ja miksei vanhemmillekin. Koiton toiminta on pian jatkunut 100 vuotta ja me kaikki Koiton toiminnassa eri aikakausina mukana olleet olemme yhdessä tehneet sen. KIITOS ETTÄ OLET OLLUT MUKANA!                                                                                                       

Nyt olisi ensimmäisen, meidän Koitto veteraanien tapaamisen aika.
Olet tervetullut torstaina 8 päivä maaliskuuta klo.17.00 järjestettävään Koitto veteraani tapaamiseen(tapaaminen kestää noin klo.17.00 – 19.00.)  Tapaaminen järjestetään Koiton toimistolla , Museotie 9 (Noormarkun TV ja Videon vieressä).Tapaamisen ohjelmassa :  esitellään Koiton nykyistä toimintaa, muistelu menneistä Koiton vuosista , kahvitellaan ja yhdessä keskustellaan ja muistellaan menneitä. Jos sinulla sattuu olemaan vanhoja valokuvia Koitosta , tai muuta vanhaa Koiton materiaalia , niin otathan mukaan.


                 TERVETULOA , TOIVOO Noormarkun Koitto   

                               
Jos jotain kysyttävää , niin tapaamista järjestävät  Koiton puolesta 

 Timo Mansikka  puh.050 5013652 ,  Olli Inberg 040 7343382