Uutiset 2010

1.2.2010 Jalkapallon uudet sivut avattu.

 

Noormarkun Koiton Jalkapallojaosto julkaisee uudet nettisivunsa tänään. Sivuja on valmisteltu hartaasti viimeiset pari kuukautta.

 

Sivut on toteutettu uudella tekniikalla, joka mahdollistaa ylläpidon hajauttamisen useamman henkilön välille. Käytännössä sivuja ylläpitävät joukkueenjohtajat. Jokaisella joukkueella on nyt ensi kertaa omat sivunsa, jossa ovat tärkeät tiedot kuten harjoitusajat, valmentajien yhteystiedot, tulevat tapahtumat ja otteluraportit. Lisäksi joukkueen sivuilla on pelaajalomake pelaajan ja hänen vanhempiensa yhteystietojen keräämiseen. Nyt onkin hyvä aika kaikkien, niin uusien kuin vanhojenkin pelaajien, päivittää tietonsa uudella lomakkeella. Näin saadaan rekisterit ajan tasalle ja joukkueenjohtaja saa kaikki pelaajat kätevästi yhteen paikkaa. Tästä tulee olemaan iso apu joukkueenjohtajan toimintaan. Joukkueiden sivut varmasti kehittyvät sitä mukaan kun joukkueenjohtajat oppivat järjestelmää käyttämään.

 

Lisäksi sivuilla on ohjeet uudelle pelaajalle, joten uusia kavereita on helppo kutsua toimintaan mukaan.

 

Sivuilla on myös Koitto-kauppa, jonka kautta voi tilata esim. pesuaineita. Katsotaan miten se lähtee käytännössä toimimaan.

 

Lisäksi sivuille voi kuka tahansa, myös Koiton ulkopuoliset Noormarkkulaiset, jättää sähköpostiosoitteensä "Noormarkussa Tapahtuu" -markkinointikanavaan. Tämän kanavan kautta ilmoitetaan mm. Koiton edustusjoukkueen kotipeleistä. Näin saa kätevästi muistutuksen milloin pitää mennä Urheilukentälle pelejä katsomaan. Aluksi kaikki Koiton toimintaan osallistuvat ovat tällä listalla. Samalla kanava toimii osana toiminnan varainhankintaa, sillä siihen myydään suoramainoksia yrityksille. Sähköpostiosoitteita ei kuitenkaan koskaan luovuteta mihinkään eteenpäin ja siltä pääsee halutessaan helposti pois.

 

Muutenkin Koiton varainhankintaa pyritään kehittämään vastaamaan uusia haasteita, kuten salivuorojen vuokrien maksamiseen. Paljon hyviä ideoita tarvitaan tähän. Hyviä ideoita voi lähettää Koiton toimihenkilöille, joiden yhteystiedot ovat myöskin sivuilta. Lisäksu yhteistietosivuilla on lomake, jolla voi antaa palautetta ja vinkkejä nimettömänäkin. Yhteistieto sivuilta näkee myös uuden jalkapallojaoston johtokunnan kokoonpanon.

Joukkueenjohtajille on omat sivut, joilla on tärkeää ohjetta joukkueen toiminnan ohjaamiseen. Se on hyvää luettavaa myös kenelle tahansa vanhemmalle, niin tietää paljon tarkemmin mitä kaikkea joukkueen toimintaa liittyy.

Jalkapallon etusivulta näet kätevästi tulevat tapahtumat ja viimeisimmät uutiset. Lisäksi sieltä löytyy kaikki toimintaa tukevat yritykset.

 

Jalkapallojaoston jatkaa toiminnan kehittämistä jatkossakin, onhan jalkapallo kovassa nosteessa Noormarkussa nyt kun pitkästä aikaa on oma edustusjoukkue joka vielä kaiken lisäksi nousi 4-divisioonaan. Joukkue on huhujen mukaan harjoitellut talven aikana erittäin kovaa. Toivomme että yhä useampi löytää tiensä katsomaan joukkueen kotipelejä niin saadaan aivan uusi kesätapahtumien sarja, jossa noormarkkulaiset voivat tavata toisiaan.

 

Muistakaa myös Suomen Cupin avausottelu, sunnuntaina 7.2 Porin tekonurmella.

 

Nämä uudet sivut omalta osaltaan auttavat rakentamaan Koittosta seuraa joka on tavoitteidemme mukaisesti arvostettu, haluttu ja osaava.

 

Myöhemmin keväällä Koiton muut jaostot siirtyvät vanhoilta sivuilta samankaltaisiin uusiin sivuihin.

 

Tutustukaa ja antakaa palautetta!