Uutisarkisto

Vuoden junioripelaaja Kristian Starck ja tyttöpelaaja Minea Pyydysmäki
Taistelijan maljat Arttu Honkanen ja Jenna Rantanen
Vuoden Fair play pelaaja Kristofer Kuusisto
Kiertopalkintojen saajat
Muksufutis
P 6/7
P 8/9
Tytöt
P11
P14
P17

Koiton jalkapallojaoston päättäjäisiä vietettiin 6.11.2018 yli 200 lasta ja aikuista oli päättäjäisissä mukana.

Jaoston kiertopalkinnot jaettiin ja jokainen pelaaja sai mitalin, lisäksi jokaisesta joukkueesta palkittiin tsemppari, aktiivinen harjoittelija ja kehittynein pelaaja.

 

 

Kiertopalkinnot 2018
Vuoden junioripelaaja: Kristian Starck, P17

Käy lähes kaikissa harjoituksissa ja peleissä. Erittäin tärkeä pelaaja P17 joukkueessa topparina. Peliaika lähes aina täydet. Poissa vain erittäin tärkeän syyn vuoksi tai jos on ollut sairaana. Myös pelannut hyvällä asenteella Koiton edustusjoukkueessa. Fiksu ja filmaattinen pelaaja. KoitonP17 joukkueen Ronaldo.

 

Vuoden tyttöpelaaja: Minea Pyydysmäki

T9 joukkueen syöttökone. Kentällä taitava jonka pallon pysäytys, siirto ja syöttö hakee vertaistaan. Pelaa aina reilusti ilman rikkeitä. Tekee maaleja, mutta osaa ajatella muita pelaajia syöttämällä hyviin maalipaikkoihin. Parhaimmillaan epäitsekkäästi jopa maaliviivalta toiselle pelaajalle. 

 

Taistelijan malja, pojat: Arttu Honkanen, P14

taistelee ja antaa kaikkensa jokaisessa ottelussa. Pelaa paikkaa kuin paikkaa samalla taistelumielellä. Pakkina joukkueen parhaimmistoa ja ehtii pitkillä jaloillaan joka paikkaan. Harjoituksissa mukana samalla asenteella kuin peleissä, joskus jopa loukkaantumiseen asti.

 

Taistelijan malja, tytöt: Jenna Rantanen

Luottopuolustaja vanhempienkin tyttöjen joukkueessa. Taistelee kaikki pallot loppuun saakka. Mennyt eteenpäin myös peliärakentavana puolustajana. Pystyy haastamaan ja voittamaan 1v1 tilanteet niin alhaalla alimpana kuin ylempänäkin pelaajana. Pelaa kovaa, mutta reilusti sääntöjen mukaan. 

 

Fair Play pelaaja: Kristofer Kuusisto

On lähes aina paikalla vaikka muitakin harrastuksia hänellä on monia. Noudattaa sovittuja sääntöjä, yrittää aina parhaansa ja toimii ohjeiden mukaisesti. Vaikka kyseinen pelaaja onkin erittäin kilpailuhenkinen hän ottaa muutkin pelaajat huomioon ja on hyvänä esimerkkinä muillekin pelaajille. Palkinnon voisi saada moni muukin tyttö tai poika mutta tänä vuonna palkinnon saa..

 

Vuoden Juniorijoukkue: P17

Jokaisesta turnauksesta ja piirisarjasta mitali. Sarjat niin futsalissa kuin jalkapallossa pelataan/pelattu koko Länsi-Suomen alueella. Pääsi futsalissa SM aluekarsintoihin saakka. Kouvolan turnauksessa pelasivat finaalissa Kymenlaakson hienolla sähköstadionilla tuoden hienosti Koiton nimeä esille Kaakkois-Suomeen.

 

Vuoden sisujoukkue: Tytöt

 

Ovat pelanneet voittokkaasti välillä ilman vaihtureita ja ovat ikäluokasta riippumatta osallistuneet aktiivisesti aina kun on tarve ollut. Ovat olleet mukana poikien peleissä, jäämättä kuitenkaan poikien jalkoihin.

 

Vuoden futisteko: P20 perustaminen

Historian ensimmäisen kerran Koitossa tämä ikäluokka on saatu perustettua, nyt ensin futsaliin ja tavoitteena ensi kesänä piirisarjaa kyseisessä ikäluokassa.

 

Vuoden toimihenkilö: Leena Jokinen

Hoitaa seuran talouden, on hallituksessa, on joukkueenjohtaja 09/10 pojille, Koitto2 joukkueelle sekä FBT ja Team Koitolle salibandyssä. Kukaan ei voi olla seurassa tärkeämpi henkilö, ei kukaan!

 

Hikipisara: P11 taustajoukot

 

Lahjakortti: Väinö Aarnio

 

Arvokkain joukkue: P6/7

 

Edustuksen maalintekijä: Joonas Myllymäki

 

Edustuksen taistelijan malja: Turo Sakari

 

Joukkueen palkinnot

 

Tsemppari

 

-12 Eevert Ylinen

-11 Miiro Pyydysmäki

 

-10 Aatu Lepomäki ja Eemeli Lindfors

-09 Lauri Ylimyllymaa

 

tytöt -08/-09 Ella Kanersalo

tytöt -07/-06 Sinna Rimpelä

 

-08 Iiro Luusalo

-07 Matias Rajala

 

-05/-06 Aleksi Honkanen

-04 Tommi Setälä

 

-01 Topias Tammisto

 

Koitto 2 Petteri Laakso

 

Aktiivinen harjoittelija

 

-12 Timi Niemi

-11 Lenni Suonperä

 

-10 Miro Iitti

-09 Saku Kalliomäki

 

tytöt -08/-09 Iida Jylhä

tytöt -07/-06 Nella Söderlund

 

-08 Markus Mäkinen

-07 Lauri Jylhä

 

-05/-06 Mikael Alakoski

-04 Lauri Nurmi

 

-01 Aleksi Joensuu

 

Koitto 2 Ali Lampiaho

 

Kehittynein pelaaja

 

-12 Aaro Honkanen

-11 Jasper Lehtonen

 

-10 Nicolas Sukeva

-09 Remu Mäkelä

 

tytöt -08/-09 Noora-Maija Saranpää

tytöt -07/-06 Renja Häggqvist

 

-08 Frans Marjamäki

-07 Paavo Rehula

 

-05/-06 Leevi Syvänne

-04 Kasperi Raitala

 

-01 Juuso Havunen

 

Koitto 2 Taneli Juhola

 

Edustus Santeri Haapaporras

Koiton Wanhat Legendat ja pelaajasaattajat
Koitto 2 ja pelaajasaattajat
Juontajat työntouhussa, Olli ja Ella
Palkintojen jakajat Aida ja Ella
Erikoispalkinnon Suomen maajoukkueen peliasun sai Aki Rosenbom.
Legendojen vahvistus Rami Nieminen
Legendoissa mukana myös Koiton kasvatti, nykyinen Musan Salaman pelaaja Sami Rantala

 

Koiton Wanhoilta Legendoilta vauhti ei hyydy

 

” tällä iällä kun saa pelipaidan ylleen , on tunne kuin

  40 – 50 vuotta sitten.”


 

Noormarkun Koitto oli saanut jälleen mieluisia vieraita urheilukentälle.

Koiton Wanhoilla Legendoilla on ollut tapana kokoontua kesäisin ja haastaa

Koiton miesten joukkue jalkapallo-otteluun . Nyt oli haastettu Koitto2 joukkue.

Ottelu alkoi kuin mestareiden liigassa  , sillä molempien joukkueiden pelaajat olivat saaneet saattajakseen pelaajaesittelyyn Koiton nuorimmat poika – ja tyttö juniorit.

Esittelyssä Wanhoille Legendoilla tuli esille taiteilija nimiä ,kuten esimerkiksi ”liimanäppi ” , ” tykki ” , ”valelaukaus ” , ” kuningas ” . Usein taiteilijanimi osuikin oikeaan ,  kun katseli pelisuorituksia kentällä. Yleisöä oli mukavasti ja ilmakin suosi

lämmin henkistä ja hauskaa tapahtumaa .

Wanhat Legendat  jaksoivat yllättävän hyvin koko pelin , eikä odotettua väsymistä tullut . Yksi  Legendojen 68- vuotias pelaaja totesikin, että ”loppua kohden vauhti vaan kiihtyy ” . Yleisössä mietittiin että tarkoittiko pelaaja kentän tapahtumia , vaiko elämää yleensä .Oikea asenne kuitenkin kummassakin tapauksessa . Ottelu oli yllättävän tasainen lähes koko ottelun ajan . Wanhat legendat siirtyivät 1 – 0 johtoon , kun pallo meni maaliin Koitto2 pelaajan kautta. Koitto2   tasoitti Valtteri Lahden maalilla pelin 1 – 1  ja vielä ensimmäisen puoliajan lopulla Jarkko Ylikosken maalilla Koitto2 johti 1 – 2.  Tauolla oli ohjelmassa junioreiden rankkapotku kisa ja 20 poikaa ja tyttöä tykitteli hienoja rankkareita. Kaikki osallistujat saivat mitalin. Toinen puoliaika oli myös tasaista pelaamista ja Wanhojen Legendojen Rauli Alakruuvi tasoitti kovalla laukauksella tilanteeksi 2 – 2. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä tekemään yhdet maalit. Ensin pallo meni nyt  Legendojen pelaajan kautta  omaan maaliin ja ottelun lopulla Wanhat Legendat tasoitti pelin Pertti Tienhaaran upealla laukauksella 3 – 3 , mikä olikin ansaittu lopputulos pelitilanteisiin nähden.

Ottelun päätyttyä ottelun palkintoraati Ella Kaurabäck(4,5v.) ja Aida Rosenbom(6v.)

palkitsivat palkinnoilla Koitto2 :sta Juho Someron ja Wanhoista Legendoista Pertti Tienhaaran. Erikoispalkinnolla eli Suomen jalkapallomaajoukkueen peliasulla palkittiin Wanhojen Legendojen Aki Rosenbom.   

Ottelun aikana kuuluttajat Olli Inberg ja Ella Kaurabäck haastattelivat pelaajia kentällä, lukivat 37 vuotta vanhoja lehtijuttuja Koiton sen aikaisen edustusjoukkueen peleistä  ja he myös esittelivät Koiton jalkapallon tämän hetkistä laajaa toimintaa (10 joukkuetta , 190  lisenssipelaajaa , 60 futiskoululaista , 46 valmentajaa, huoltajaa , joukkueenjohtajaa , kioskivastaavaa ja hankevastaavaa).Melkoista toimintaa tällaisella pienellä paikkakunnalla .Toiminnan kertominen sai yleisöltä  isot kannustukset.


 

Kentällä nähtiin Wanhoilla Legendoilla myös kaksi melkoista vahvistusta , Rami Nieminen ja Sami Rantala. Rami Nieminen on pelannut 459 ottelua pääsarjatasolla tehden niissä 53 maalia. Hän on palannut  myös 14 A- maaottelua . Seurat joissa Rami Nieminen on pelannut ovat PPT , FC Jazz , Haka ja FC Jokerit  ja PoPa. Kaksi Suomen mestaruutta on myös Rami Nieminen voittanut .

Toinen vahvistus oli Sami Rantala , joka on pelannut Koiton junioreissa 16- vuotiaaksi saakka. Hän on edustanut sen jälkeen ToVea ,PoPaa,

FC Jazzia ja tällä hetkellä hän edustaa Musan Salamaa . Musan Salamassa hän on tehnyt reilusti yli sata maalia ja tällä kaudellakin 2.divisioonassa hän on tehnyt jo 11 maalia. Historian havinaa oli Noormarkun  kentällä .

 

Wanhat Legendat toivottivat kaikille mukavaa syksyä ja ensivuonna toivottavasti

nähdään samoissa merkeissä.

Kentän laidalla Olli Inberg

                                        

 

Koiton Wanhat Legendat ja pallopojat ja- tytöt
Koitto 2
Legendojen toinen maali, maalintekijänä Aki Rosenbom.
Koitto 2 puolustus sai Legendat pidettyä ppois maalilta, eikä tasoitus maalia Legendat pystyneet tekemään.

Wanhoilta Legendoilta ei vauhti hyydy

Koiton Wanhat Legendat kokoontuivat muutaman vuoden tauon jälkeen jalkapallo-ottelun merkeissä Noormarkun urheilukentälle. Vastustajaksi oli haastettu Koiton 2. joukkue. Ottelun ajaksi oli saatu aurinkoinen ilta ja yleisöäkin oli mukavasti, joten edellytykset hienolle ottelulle ja tapahtumalle olivat olemassa. Ottelu aloitettiin esittelemällä molemmat joukkueet,pallopojat , pallotytöt sekä tuomariston. Wanhoilla Legendoilla mainittiin omien nimien lisäksi ns. taiteilijanimet kuten esim.” liimanäppi , ikiliikkuja , banaanipotku , liukutaklaus , Beckenbauer ,taistelija , joka paikan , tykki , kuuma  ” . Ottelun edetessä taiteilijanimet kuvasivatkin hyvin Wanhojen Legendojen ominaisuuksia kentällä. Varsinainen ottelu alkoi Wanhojen Legendojen pienoisella painostuksella ja muutama maalipaikkakin oli . Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin Koitto 2. joukkueen Ville Aaltonen .  Pikkuhiljaa Koitto 2. pääsi vauhtiin , ja Jani Rajala siirsi joukkueensa 0 - 2 johtoon.  Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Wanhojen Legendojen Hannu ” joka paikan ” Hallikainen kavensi ottelun 1 – 2. Ensimmäisellä puoliajalla Mirka Rimpelä johdatti vielä Koitto 2.joukkueen  1 – 3 johtoon.  Puoliajalle mentiin Koitto 2. johtoasemassa 1 -3.                         

Puoliajalla ottelun kuuluttaja Olli Inberg kertoili Koiton edustusjoukkueen toiminnasta kautena 1980 – 1981 sen ajan joukkueen päiväkirjasta . Joukkue harjoitteli mm. tällöin kauden aikana 138 kertaa ja paras harjoittelija(J. Simula) kävi 130 kertaa harjoituksissa. Joka pelaajasta oli selvitys kauden toiminnasta ja  kehityksestä kauden ajalta. Nyt mukana olleiden Legendojen tietoja tuolta vuodelta kerrottiin tarkemmin. Helmikuussa 1980 joukkueen keskiarvo Cooperin juoksutestissä oli 2760 m ja parhaan suorituksen tällöin  juoksi J.Jokinen 3070 m. Paras maalintekijä tällä kaudella oli J.Koskinen 14 maalilla. Kuuluttaja myös mainitsi että Noormarkun Koitto täyttää 95 vuotta 21.11.2016.  

Toisen puoliajan alku ottelussa oli Koitto 2. hallintaa ja Elias Autio tykitti joukkueensa jo 1 – 4 johtoon . Peli näytti olevan selvä, mutta jostain Wanhat Legendat sai  vielä ottelun hallintaansa ja hallinnan tuloksena Aki ” ikiliikkuja ” Rosenbom kavensi ottelun 2 – 4.    Mika ” liukutaklaus ” Rosenqvist johdatti maalillaan Wanhojen Legendojen nousua ja tilanne oli jo 3 – 4 . Tasoituksen 4 – 4 tykitti Mika ” liimanäppi ” Harjunen. Aivan ottelun lopussa Koitto 2. meni kuitenkin 4 – 5 johtoon , joka säilyi ottelun loppuun asti . Tuomas Kangas oli voittomaalin tekijä.

Ottelun palkintoraati palkitsi Koitto 2 :sta Elias Aution ja Wanhoista Legendoista palkittiin Hannu Hallikainen . Palkinnot jakoi palkintoraadin puolesta kolme vuotias Koiton muksufutiksen pelaaja Ella Kaurabäck . Joukkueet kuvattiin Koiton   tulevaisuudessa mahdollisesti ilmestyvää  historiikkiä varten. Ottelun jälkeen Wanhat Legendat siirtyivät ansaittuun illanviettoon, jossa riitti muisteltavaa Koiton menneiltä vuosikymmeniltä.

Maalissa koko jalkapallokoulun väki
Harhautteluharjoitus menossa

KOITON JALKAPALLOKOULU JÄRJESTETTIIN JO NELJÄNNEN KERRAN.

 

”KOITON JALKAPALLOKOULUSSA TEHTIIN NOORMARKUN   URHEILUKENTÄN   UUSI  ENNÄTYS.”

 

Noormarkun Koitto järjesti 3.-4.6. jo neljännen jalkapallokoulun noormarkkulaisille lapsille. Aurinko paistoi molempina päivinä , joten olosuhteet olivat loistavat hienolle tapahtumalle. Päivittäin            toiminta alkoi klo.10.00 ja toiminta jatkui pitkälle iltapäivälle.

Jalkapallokoulun alkua oli jo kovasti lasten mukaan odotettu ja innokkuus kentällä oli sen mukaista. Jalkapallokouluun osallistui tänä vuonna 55 lasta sekä nuoria ohjaajia oli mukana 14 .Koulun rehtorina toimi Senja Inberg sekä vanhempia toimitsijoita oli tällä kertaa mukana 5 eli yhteensä mukana  oli jalkapallokoulussa tänä vuonna 74 osallistujaa. Jalkapallokouluun osallistui  jo jalkapallotoiminnassa mukana olevia sekä myös melkoisesti lapsia joille jalkapallotoiminta oli uusi asia.  Jalkapallokoulun aiheina  tänä vuonna oli mm. syötöt/haltuunotto , pääpeli, puskut, viestit/kilpailut ,laukaukset, harhautukset , kuljetukset sekä taito-osuus. Lasten mielestä tärkein osuus oli jalkapallokoulussa pelit,  joihin päivien toiminta aina päätettiin. Kahden päivän  aikana kaikille opetettiin edellä mainittuja asioita melko perusteellisesti ja jokainen  varmaan oppi harjoitteista jotain. Päivien yksi kohokohta oli  eväiden syönti ja ne maistuivatkin urheilukentän katsomossa aina jalkapallokoulun ruokatauolla. Jalkapallokoulun aikana tehtiin myös Noormarkun urheilukentän uusi ennätys. Yhden jalkapallomaalin sisällä oli 70 lasta ja ohjaajaa. Tapahtuman todisteeksi otettiin myös valokuva. Jalkapallokoululaisten innokkuus oli sen verran suurta , että jo nyt luvattiin että näissä samoissa merkeissä Koitto järjestää tapahtuman myös ensi kesänä. Koiton jalkapallokoulu kiittää kaikkia niitä jotka etukäteen suunnittelivat jalkapallokoulun ohjelmaa sekä niitä jotka osallistuivat koulun toimintaan päivien aikana. 

 

Kiertopalkinnot 2013
Tsempparit ja Aktiiviset harjoittelijat
Vuoden Futisteko
Vuoden toimihenkilöt
Vuoden taustajoukkojen Hikipisarapalkinto
Arvokkain joukkue G6
F8/G7
F9
Vuoden juniorijoukkue E10
D-tytöt
D12
Vuoden Sisujoukkue C-pojat
D13/C-pojat
B-tytöt/Naiset
Koitto2

Koiton jalkapallokauden päätöstilaisuudessa jaettiin kiitoksia sekä pystejä

 

Koiton perinteiseen jalkapallon palkitsemistilaisuuteen oli jälleen saapunut lähes 200 jalkapalloilijaa ja vanhempaa. Takana oli pitkä jalkapallokausi, joten oli aika muistaa ja kiittää pääosan esittäjiä eli pelaajia sekä toimihenkilöitä.

Seuran puheenjohtaja Sami Lahti puhui tilaisuuden aluksi siitä, miten kaikki voivat osallistua ja kuulua Koittoon. Pelaajilta Lahti toivoi hyvää ja aktiivista asennetta harjoituksia kohtaan sekä vanhempia lähtemään reilusti mukaan toimintaan ”Puhukaa ensin vaikka vanhoista autoista keskenänne. Aika pian huomaatte, että juttu kääntyykin itse jalkapalloon ja kentällä liikkuviin lapsiin” Lahti tiivisti.

Jalkapallojaoston puheenjohtaja Minna Ylinen kertasi kauden tapahtumia ja kiitti pelaajia, toimihenkilöitä sekä vanhempia kuluneesta kaudesta.  ”Te kaikki olette olleet luomassa jälleen yhtä ikimuistoista sivua koittolaiseen jalkapallokirjaan. Kirjaan, jota värittävät tylsät tekniikkaharjoitukset, raastavat juoksutreenit vesisateessa, helteessä potkitut turnaukset sekä myrskyjen tuivertamat ottelut ” Ylinen mainitsi puheessaan. ”Tämän kirjan tunnelmaa voisi kuvata sanalla Ilo. Ilo siitä, että saa liikkua kavereiden kanssa. Ilo siitä, että tänään on taas harjoitukset. Ilo siitä, että lähdetään ensi viikonloppuna turnaukseen. Ilo siitä, että saamme harrastaa jalkapalloa” Ylinen jatkoi. Lopuksi hän totesi, että koittolaisia jalkapalloilijoita on jo melkein 200, joka on pienelle seuralle huikea määrä.

Puheiden jälkeen jaettiin kiertopalkinnot, joista ensimmäiset kaksi olivat ensimmäistä kertaa jaossa. Vuoden 2013 futisteko-pysti meni ansaitusti Leena Jokiselle, Senja Inbergille sekä Mirka Rimpelälle C-juniorijoukkueen perustamisesta ja ”hengissä” pitämisestä.  Tämän jälkeen palkittiin vuoden 2013 toimihenkilöinä Mari Sulkava-Tuominen ja Jukka Tuominen. ”Vuosien huikea valmennustyö, joka on alkanut kantamaan hedelmää. Ihailtava asenne joukkueen pelaajia sekä vanhempia kohtaan” perusteli Ylinen ojentaessaan palkinnot yhdessä jalkapallojaoston kunniapuheenjohtaja Olli Inbergin kanssa.

Vuoden juniorina palkittiin Miro Rimpelä sekä tyttöpelaajana Roosa Erkkilä. Juniorijoukkueen pysti meni tänä vuonna E10-junioreille ja Sisu-palkinto C-junioreille. Taistelijan maljat pokkasivat tänä vuonna Juho Somero sekä Fanni Lindvall. Kalle Brenner sai stipendin, kun taas arvokkain joukkue oli perinteen mukaan nuorin eli tänä vuonna G6-joukkue. Lopuksi F8-joukkueen vanhemmat ja toimihenkilöt vastaanottivat Hikipisara-palkinnon arvokkaasta taustatyöstä joukkueen toiminnassa.

Jokainen joukkue pääsi vielä lavalle ja pelaajia palkittiin tsemppari -, aktiivinen harjoittelija- sekä  joukkueiden omilla palkinnoilla. Tilaisuuden lopuksi juontaja Mirka Rimpelä kiitti kaikkia osallistumisesta tilaisuuteen ja toivotti onnea kaudelle 2014.

 

Palkitut 2013

 

Kiertopalkinnot :

 

Vuoden 2013 futisteko: Senja Inberg, Leena Jokinen ja Mirka Rimpelä – C-juniorit

Vuoden 2013 toimihenkilöt: Mari Sulkava-Tuominen ja Jukka Tuominen

Koiton paras juniori 2013: Miro Rimpelä

Vuoden tyttöpelaaja 2013: Roosa Erkkilä

Koiton paras juniorijoukkue 2013: E10

Taistelijan malja poikapelaaja: Juho Somero

Taistelijan malja tyttöpelaaja: Fanni Lindvall

SiSu- joukkue 2013 kiertopalkinto:.C-pojat:

Arvokkain joukkue: G6.

Lahjakortti: Kalle Brenner,

Hikipisara (Vuoden taustatiimi): F8 vanhemmat ja toimihenkilöt.

 

Satakunnan Piirin Taitokisamerkit:

Kulta-suoritus: Eeli Tuominen

Hopea-suoritus: Roosa Erkkilä

Pronssi-suoritus: Jami Mäkelä

                                                 

Muut palkinnot:

 

G6

Kaikki saivat pallon ja Koiton pipon.

F8:

Tsempparit: Miikka Tuomi, Veeti Lepistö, Mikael Alakoski
Aktiivinen harjoittelija: Onni Rontti

 

F9:

Tsempparit: Jami Nurmi, Arttu Nordlund
Aktiivinen harjoittelija: Emmi Ala-Aho
Eniten maaleja tehnyt: Lauri Nurmi
Paras maalivahti: Vili Riihimäki

 

E10:

Tsempparit: Matias Rimpelä, Tomi Lindgren
Aktiivinen harjoittelija: Lassi Rautava

Maalivahti palkinto: Emil Kujansuu
Maalitykki: Eeli Tuominen 72 maalia,

Syöttelijä ja  tsemppari: Jerry Santala,

Kehittynein pelaaja: Antti Uuttu.

 

D-tytöt:

Tsempparit: Nea Hakamäki, Jennica Heinonen

Aktiivinen harjoittelija: Linda Kalliomäki

Kiiturit: Aada ja Oona Karvonen

Taitonikkari, TUL taitokisat toinen sija sekä Jarmo Alatensiö in memorial – jalkapallokoulun lupaavin juniori: Roosa Erkkilä

Periksi ei anneta milloinkaan-pytty: Fanni Lindvall

 

D12-pojat

Tsempparit: Julius Tuominen, Tomi Somero

Aktiivinen harjoittelija: Juho Lindgren

Vuoden maalitykki: Juho Somero

 

D13-pojat

Tsempparit: Jan Heino ja Aleksi Pelkonen

Harjoittelija: Miikka Rajala

 

C-pojat

Tsempparit: Frans Lindvall ja Tuomas Kangas ja Joonatan Randelin

Harjoittelija: Santeri Nieminen

 

Naiset:

Tsempparit: Riina Lampikoski, Laura Lehtimäki

Aktiivinen harjoittelija: Elina Nordvall

Puurtaja: Annu Hämäläinen

Sisu-palkinto: Marika Lindvall

 

Koitto 2

Tsempparit: Miika Varjonmaa, Jarkko Rantanen, Jaakko Sandberg

 

 

 

 

Koiton Wanhat Legendat tulevat taas
pelaamaan iloisessa merkeissä
Noormarkun Urheilukentälle la.6.7.
klo.15.00.

ME TULEMME TAAS

” lauantaina 6.7.  klo.15.00 Koiton Wanhat legendat esittelevät taitojaan

   Noormarkun urheilukentällä.”

 

Lauantaina 6.7. klo.15.00  Noormarkun urheilukentällä koetaan jälleen historian havinaa , kun Noormarkun Koiton nykyinen  4 divisioonassa pelaava miesten edustusjoukkue kohtaa perinteisessä jalkapallo-ottelussa Koiton Wanhat Legendat.  Koiton Wanhat Legendat koostuu pelaajista, jotka ovat pelanneet Koiton miesten edustusjoukkueessa menneiden vuosien aikana. Joukkueessa pelaa muutamia pelaajia jotka ovat pelanneet Koiton joukkueessa jo v.1980 ja hieman aikaisemminkin. Muut pelaajat joukkueessa ovat pelanneet Koitossa 1980 ja 1990 luvuilla sekä muutama aivan vielä viime vuosina. Aikaisempina vuosina Wanhat Legendat ovat pysyneet hyvin vauhdissa mukana pelin alkupuolen, mutta pelin loppupuolella on ollut hieman vaikeuksia pysyä pelissä mukana. Nyt ovat Wanhat legendat luvanneet että vauhdissa pysytään mukana koko pelin ajan.

Miten tämä lupaus pidetään, se nähdään lauantaina 6.7. klo.15.00 alkavassa ottelussa.

 

 

                                           

G-juniorit
F-8 juniorit
F-9 tytöt
F-9 juniorit
E-11 tytöt
E-11 juniorit
D12/13 juniorit
C-tytöt
B-juniorit
Edustus joukkue
Kiertopalkintojen saajat

 

JALKAPALLON JUHLAA NOORMARKUSSA 

”Koiton jalkapallojoukkueissa on kauden aikana ollut 158 lisenssipelaajaa sekä noin 20 muuta pelaajaa(mm.Wanhat Legendat) , mikä on isoin pelaajamäärä kautta aikojen Koitossa. Koiton joukkueet ovat harjoitelleet kauden aikana yli 1100 tuntia ja pelejä on pelattu 332 kpl.  Maaleja tehty yli 1000. Tämä vuosi on ollut Koiton jalkapallolle ehkä menestynein kausi kun katsotaan joukkueiden menestymistä ja osallistumista erilaisiin sarjoihin kauden aikana. Myös pelaajamäärässä on tehty ennätys. Joukkueita Koiton toiminnassa on tällä kaudella ollut mukana 11.   

Koiton edustusjoukkue on pelannut hienon kauden 4.divisioonassa ja sijoittui sarjassa kolmanneksi.  B17-nuorten ikäluokkaan Koitto on saanut pitkästä aikaa joukkueen yhteistyössä Pihlavan Työväen Urheilijoiden kanssa ja piirisarjassa sijoitus oli hienosti toinen heti FC Jazzin jälkeen. B17 osallistui myös B17-nuorten aluesarjaan jossa kohdattiin joukkueita mm. Turusta ,Hämeenlinnasta ym. C-junioreissa Koiton ja Pitun yhdistelmä joukkue voitti 7 v 7 sarjassa piirimestaruuden , joka oli ehkä ensimmäinen piirimestaruus kautta aikojen Koiton junnuille. D12/13-nuoret ovat kauden aikana osallistuneet piirin D12-nuorten alasarjaan ja  sijoitus oli kuudes vain kolmen pisteen erolla sarjan voittajaan. D13 ja D12 nuoret voittivat myös pronssia Ikaalisten IKU-cupista. E11-nuoret osallistuivat piirin leikkimaailman sarjaan ja joukkue osallistui myös mm. Kauhajoki Cuppiin. F9-nuoret osallistuivat myös piirin leikkimaailma sarjaan ja Myös Kauhajoki Cupissa joukkue osallistui F9-nuorten sarjaan eikä hävinnyt peliäkään siellä. F-8 juniorit osallistuivat piirin leikkimaailma sarjaan sekä turnauksiin kauden aikana. F7/G6 juniorit eivät osallistuneet leikkimaailmasarjaan tällä kaudella. Joukkue järjesti yhdessä F9-tyttö joukkueen kanssa oman turnauksen Noormarkussa.

Koiton tyttö jalkapallo on kehittynyt edelleen ja tällä hetkellä Koitolla on kolme tyttöjoukkuetta. B/C-tytöt osallistuivat   piirisarjaan yhdistelmäjoukkueella Merikarvian Innon kanssa. 7v7 sarjassa Koiton C-tytöt voittivat piirimestaruus pronssia. E11-tytöt voittivat pronssia D tyttöjen piirisarjan 7v7 sarjassa. Lisäksi pronssia tuli Kauhajoki Cupista sekä Pori cupista. F9-tytöt eivät osallistuneet leikkimaailmasarjaan. Järjestivät G-joukkueen kanssa yhdessä turnauksen Noormarkussa.

Wanhat legendat osallistui jälleen Koiton toimintaan kohtaamalla Koiton nykyisen edustusjoukkueen elokuussa Noormarkun urheilukentällä.

Kauden aikana Koiton jalkapallojaosto on järjestänyt kaksipäiväisen maajoukkue jalkapallokoulun johon osallistui 25 ohjaajan avustuksella 75 osallistujaa. Myös taitoharjoittelupuoleen on panostettu taitorataharjoitusten avulla.

 

Kauden päättäjäisissä palkittiin seuraavat pelaajat, joukkueet sekä taustahenkilöt.

 

Kiertopalkinnot :

Edustusjoukkueen paras maalintekijä: Eniten maaleja sarjapeleissä.

Joonas Nurmela ,12 maalia

Edustusjoukkueen taistelijan malja:

Matias Nurmela - Sata lasissa harkoissa ja peleissä, ei anna periksi. Joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja.

Koiton paras juniori 2012:

Juho Setälä  Periksiantamaton taistelija, joka saa vastustajan tuntemaan olonsa tukalaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Juho jaksaa sitkeydellään taistella pelit loppuun asti. Kunnioittaa pelikavereita ja valmentajia. Jakaa oppejaan nyt myös pikkujunioreille valmentajana.

Vuoden tyttöpelaaja 2012:

Roosa Erkkilä - Rakastaa jalkapalloa eikä muuta tekisikään kuin potkisi palloa. Pelaa tytöissä ja pojissa aina täysillä. Ei pelkää palloa eikä vastustajaa. Henkilökohtainen taitotaso kehittynyt huimasti.

Taistelijan malja poikapelaaja:

Miro Rimpelä – Pelaaja, joka taistelee kentän joka osa-alueella. Ohjaa esimerkillään puolustusta. Kannustaa joukkuetovereitaan hyviin suorituksiin. On omannut taistelijan lahjan ihan pienimmistä junioreista aina näihin päiviin asti.

Taistelijan malja tyttöpelaaja:

Sini Lilja - Sitkeä, peloton, todella kehittynyt maalivahti, kentälle päästettäessä todella sinnikäs loppuun asti puristaja.

Koiton paras juniorijoukkue 2012:

B –pojat - Piirisarjan kakkonen, nousu 2-divisioonaan, C 7v7 piirin mestari.

Sisu- joukkue 2011 kiertopalkinto:

F9 - Kiertää menestyksekkäästi sarjoja ja turnauksia kahdella joukkueella – KoittoMessi & KoittoRonaldo. Kauhajokiturnauksessa ei tappioita, ei myös IKU cupissa. Maaleja joukkue tehtaili kuluneella kaudella huikeat 296 kpl.

Arvokkain joukkue:

G6/G7 tytöt ja pojat - Joukkue, jota ilman tulevaisuutta olisi vaikea rakentaa. Tuo joka vuosi uusia lapsia mukaan toimintaan ja kuningasjalkapallon pariin.

Aktiivisin taustajoukko

1999/2000 joukkueen vanhemmat

Stipendi:

Janne Viitaniemi - Aktiivinen ja innokas harjoituksissa sekä peleissä kävijä, vaikka ei asukaan paikkakunnalla.

Palkinnot joukkueissa:

Edustusjoukkue:

Tsempparit: Jere Kallio, Pasi Kivistö

Aktiivinen harjoittelija: Aleksi Koskinen

B-Pojat

Tsempparit: Erik Raitala, Verneri Välimäki, Olli Soljanto

C-tytöt

Tsempparit Sini Lilja ja Ella-Liisa Erola

Aktiivinen harjoittelija Janette Esala

D13

Tsemppari Tatu Haapala

Aktiivinen harjoittelija Kasperi Kivimäki

D12

Tsempparit Jan Heino, Oskari Ramstadius

Aktiivinen harjoittelija  Jake Mäkelä

E11

Tsempparit  Markus Männistö, Ville Rummukainen

Aktiivinen harjoittelija  Kristian Starck

E11 -tytöt

Tsempparit Ella Puumala ja Jennica Heinonen

Aktiivinen harjoittelija Elli-Noora Sillanpää

Joukkueen omat palkinnot:

Joukkueen lukko : Aino lähteenmäki

Toppari : Aada Karvonen

Työmyyrä: Fanni Lindvall

Pelisilmä: Roosa Erkkilä

F9

Tsempparit Verneri Viita, Lenni Pajunen

Aktiivinen harjoittelija Jami Mäkelä

Joukkueen omat palkinnot: maalitykki : Eeli Tuominen 73 maalia,

Avaimenperät: puolustuksen lukko Lassi Rautava, maalivahdit Emil Kujansuu ja Tuomas Männistö

Pallo: Sakari Anttila mennyt kovasti eteenpäin

TUL taitokisan 1 sija Jerry Santala – mitali & juomapullo

Satakunnan piirin taitokilpailujen kultaiset suoritusmerkit Eeli Tuominen, Jami Mäkelä

 

F8

Tsempparit  Petteri Vihtalahti , Daniel Riihimäki

Aktiivinen harjoittelija Tommi Setälä

 

F9 ja nuoremmat Tytöt

Pallot

 

G6/7 ja nuoremmat

Pallot

 

Juttu: Olli Inberg

Kuvat: Matilda Tuominen

Wanhat Legendat ottelussa oli vauhtia ja hienoja suorituksia

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

” Wanhat Legendat poistuivat kentältä lopulta voittajina”

Noormarkussa  tehtiin  jälleen  noormarkkulaisen jalkapallon historiaa lauantaina 4.8. kun Koiton nykyinen miesten edustusjoukkue kohtasi kesän perinteisessä jalkapallo-ottelussa Koiton Wanhat Legendat. Ottelu jouduttiin pelaamaan paikoin sateisessa kelissä  , mutta se ei haitannut vauhtia. Koiton Wanhat Legendat koostuu pelaajista, jotka ovat pelanneet Koiton miesten edustusjoukkueessa menneiden vuosien aikana , mutta nyt pelissä ei eroa tahtonut näkyä nykyisten ja entisten pelimiesten välillä , sillä niin hyvin Wanhat Legendat pysyivät pelin vauhdissa mukana lähes koko ottelun. Varsinainen peliaika päättyi 1 – 2 Koiton nykyisen edustusjoukkueen hyväksi. Edustusjoukkueen maaleista vastasivat Joonas Nurmela ja Jussi Liljeroos. Wanhojen Legendojen maalista vastasivat Olli Lamminen ja Jukka Ruusu. Ruusu asettui ampumaan rankkaria , mutta ei laukonutkaan palloa suoraan maaliin päin, vaan antoi ovelasti pienen syötön eteenpäin josta Olli Lamminen tykitti maalin. Edustusjoukkueen pelaajat eivät hoksanneet tilannetta ja näin hienolla maalilla Wanhat Legendat kavensivat pelin 1 – 2  josta tulikin varsinaisen pelin lopputulos. Koska ottelun päätyttyä edustusjoukkue haastoi vielä Wanhat legendat rankkaripotku kilpailuun ,sellainen järjestettiin. Panoksena oli että kumpi voittaa kisan saa käyttää voittaja nimeä tästä ottelusta. Lopulta kävi niin että Wanhat Ledendat voittivat rankkarikisan ,ja he poistuivat kentältä ottelun voittajina .  

Hienoja suorituksia nähtiin.

Ottelussa nähtiin muutamia Wanhojen Legendojen hienoja suorituksia joista mm. Tuomo Fiskin mahtavat torjunnat ja syöksynnät maalilla olivat hienoa katseltavaa. Kun Fiskiltä kysyttiin miten taidot ovat voineet pysyä noin hyvin , niin vastaus oli lyhyesti:  minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Parivaljakko Jukka Ruusu  ja Kari Jokinen esittelivät myös muutamia hienoja syöttökuvioita kentällä ja edustusjoukkueen pelaajat olivat ihmeissään , miten pallo voi pysyä vielä vanhojen herrojen hallussa noin hyvin. Olli Lammisen vedoissa oli edelleen voimaa. Lamminen on  pelannut urallaan kaikissa jalkapallon sarjatasoissa suomessa ja mm. SM -sarjassa Turun Palloseurassa. Yhdestä ottelun hienoimmista suorituksista vastasi Marko Harjunen jonka Volleypotku pään yli oli mennä maaliin. Suorituksesta voivat nuoremmat ottaa mallia. Lasse Elomaa pelasi Wanhojen Legendojen etutopparina varmalla tyylillä. Ottelussa oli myös yksi erikoisuus , sillä ottelun kuuluttaja haastatteli nykytekniikan avulla pelaajia pelisuoritusten aikana kentällä. Katsomossa oli kiva kuulla pelaajien kommentteja pelin aikana.

Perinne jatkuu.

Ottelun jälkeen molemmat joukkueet siirtyivät yhteiseen illanviettoon . Illanvietossa entiset Koiton pelurit kertoivat tarinoita menneistä ajoista Koitossa ja peleistä. Entiset ja nykyiset Koiton pelaajat viettivät hienon illan yhdessä ja sopivat että ehkä ensivuonna jälleen kohdataan samoissa merkeissä. 

 

                      Olli Inberg

 

 

 

 

 

Wanhojen legendoja naurattaa sillä he ovat vakoilleet Koiton edustuksen pelejä tänä kesänä ja tietävät nyt edustusjoukkueen heikot kohdat ja aikovat iskeä niihin lauantain ottelussa.
Olli Lamminen oli vauhdissa viime vuoden ottelussa, Jere Kallio jäi toiseksi tässä pallon taistelu tilanteessa.

Koiton miehillä tiedossa vauhdikas viikonloppu.

”Kaksi peliä  ja  toisessa ottelussa vastassa vanhat taiturit ”

Noormarkun Koiton edustusjoukkue aloittaa syyskierroksen vauhdikkaasti ,sillä peräkkäisinä päivinä pelataan kaksi jalkapallo-ottelua Noormarkussa.Perjantaina  3.8. klo.18.00 alkavaan 4.divisioonan otteluun Koitto saa kotikentälleen vastustajakseen Lauttakylän Lujan. Ottelu on  tärkeä Koiton miehille , sillä Koitto on 4.divisioonassa jaetulla toisella sijalla Musa4:n kanssa. Sarjaa johtaa Pallo-IirotReservi, jolla on 5 pisteen etumatka sarjan kakkosiin. Voitolla Koitto olisi mukana taistelussa 4. divisioonan kärkipaikoista.

Lauantaina 4.8 klo.16.00 Noormarkun urheilukentällä koetaan jälleen historian havinaa , kun Noormarkun Koiton nykyinen miesten edustusjoukkue kohtaa perinteisessä jalkapallo-ottelussa Koiton Wanhat Legendat.  Koiton Wanhat Legendat koostuu pelaajista, jotka ovat pelanneet Koiton miesten edustusjoukkueessa menneiden vuosien aikana. Joukkueessa pelaa muutamia pelaajia jotka ovat pelanneet Koiton joukkueessa jo v.1980 ja hieman aikaisemminkin. Muut pelaajat joukkueessa ovat pelanneet Koitossa 1980 ja 1990 luvuilla sekä muutama aivan vielä viime vuosina. Väläytteleekö entinen SM-sarja pelaaja Olli Lamminen vielä taitojaan ja Marko Harjusen taistelua voidaan myös nähdä kentällä. Molemmat edellä mainitut toimivat myös nykyisen edustusjoukkueen valmentajina tällä kaudella. .Wanhat Legendat ottelussa nähdään myös tiukkoja taistelu pareja , sillä  Wanhoissa Legendoissa pelaa myös esim. Jukka Ruusu ja Kari Jokinen , joiden pojat pelaavat Koiton nykyisessä edustusjoukkueessa. Aikaisempina vuosina edustusjoukkue on voittanut nämä ottelut , mutta nyt ” kuulemma” Wanhat Legendat ovat vakoilleet edustusjoukkueen peleissä joukkueen ” heikot ” kohdat ja  aikovat iskeä niihin ja voittaa ottelun . Miten käy, se nähdään lauantaina 4.8. klo.16.00 Noormarkun urheilukentällä. Esiotteluna ennen Wanhat Legendat peliä  Koiton D12-juniorit pelaavat  klo.14.20 piirisarja ottelun Musan Salamaa vastaan. Lauantaina Noormarkun kentällä voi nähdä  siis entisiä , nykyisiä ja tulevia Koiton tähtipelaajia.

 

                                             Olli Inberg

Oskari Heinonen palkittiin edustuksen maalintekijänä. Palkinnot jakoivat: Raimo Lehtomäki ja Olli Inberg.
F-8 joukkue
E-10 tytöt
C-tytöt

 Koiton jalkapallo palkitsi kauden päätöstilaisuudessa jälleen runsaan määrän pelaajia.

 

”Koiton 90v. juhlavuonna hikeä ja kyyneleitäkin on vuodatettu , mutta hauskaakin joukkueilla on ollut”.

 

Kulunut kausi oli jälleen kerran menestyksekäs Koiton jalkapallolle. Tänä vuonna Koitto sai jälleen uusia joukkueita 6 – 7 vuotiaista pienistä pojista sekä tytöistä. F8-juniorit voittivat TUL:n avoimen piirimestaruuden, kun taas F9-juniorit olivat voitokkaita Iku Cupissa Ikaalisissa  sekä Alastarolla, mistä myös E10-pojat toivat mukanaan voittoja.  D12-poikien  sekä E10-tyttöjen hienot otteet Kauhajoella eivät jättäneet ketään kylmäksi. C-poikien pronssi Pori Cupissa sekä viides sija piirisarjassa ovat osoitus, että Koitossa ollaan oikealla tiellä. Tyttöjoukkueita Koitossa on jo kolme, joista myös C-tytöt taistelivat hienosti piirisarjassa. Poikien joukkueita Koitossa on menneellä kaudella ollut 6 joukkuetta.  Miesten edustusjoukkue sijoittui tällä kaudella viidenneksi miesten 4.divisioonassa, tehden kolmanneksi eniten maaleja omassa sarjassaan. Miesten joukkue on 4.divisioonan nuorempia joten suuret odotukset kohdistuvat joukkueeseen lähivuosina. 

Takana tänä vuonna Koiton jalkapallojoukkueilla on satoja harjoitus- ja pelikertoja. Hikeä ja kyyneleitäkin on vuodatettu, mutta ennen kaikkea joukkueilla on ollut hauskaa. Huikeat tilanteet, jännittävät ottelut, tiukat ratkaisut ja iloiset muistot sekä hyvät ystävät ovat olleet menneen kauden päällimmäisiä asioita Koiton jalkapallossa.  Kuluneella kaudella Koiton jalkapallojaosto järjesti kolme hienoa tapahtumaa Koiton 90v. juhlavuoden merkeissä . Kesäkuun alussa Koiton ensimmäinen futiskoulu sai heti suuren suosion. 52 Lasta kirmasi helteisellä urheilukentällä kaksi päivää heti lomien alkaessa ja jaoston 21 aktiivia oli mukana futiskoulun ohjaajina ym. tehtävissä. Elokuussa Koiton Wanhat Legendat kohtasivat nykyisen edustusjoukkueemme 90v. juhlaottelussa. Tapahtumasta kehkeytyikin jälleen kerran mukava iltapäivä, jonka edustusjoukkue yhdessä taustahenkilöittensä kanssa mahdollisti. Kauden kruunasi F8 sekä E10-junioreiden järjestämä 90.v juhlaturnaus syyskuun alussa. Aurinkoisen sunnuntaipäivän aikana yli 120 junioria pelasi futista upealla Noormarkun urheilukentän nurmella. 

 

Nyt kun kausi on saatu päätökseen, oli vuorossa perinteinen kauden päätös- ja palkintojenjakotilaisuus Noormarkun urheilutalolla.  Urheilutalo täyttyikin jälleen Koiton jalkapallojunioreista sekä heidän vanhemmistaan. Koiton jalkapallojaosto oli panostanut Koiton 90v. juhlavuonna päätöstilaisuuteen .Tilaisuuden aikana pyöri seinällä kuva esitys Koiton joukkueiden menneestä kaudesta, tilaisuuteen oli pystytetty esiintymislava missä joukkueet aina esiteltiin sekä palkittiin. Tilaisuudessa Koiton jalkapallojaoston puheenjohtaja Raimo Lehtomäki puheessaan painotti Koiton seurahengen tärkeyttä. Sen tulee olla tärkeää että saa kantaa yllään esim. Koiton College puseroa ja että saa hyviä kavereita muista oman joukkueen pelaajista.

Tilaisuuden loppupuolella vanhemmille tarjottiin kahvit ja munkit sekä junioreille limsaa sekä munkkeja.  

 

Juttu :  Olli Inberg                   Kuvat : Matilda Tuominen

            Minna Ylinen

Palkittavat kaudella 2011 

Kiertopalkinnot :

 

Edustusjoukkueen paras maalintekijä: Oskari Heinonen. Teki kuluneella kaudella 14 maalia

 

Edustusjoukkueen taistelijan malja: Jere Kallio.Kentällä ja sen ulkopuolella pidetty kaveri, aina 100 lasissa harjoituksissa ja peleissä, periksi antamaton asenne, joukkueelle kultaakin arvokkaampi, taistelun ruumiillistuma, sisukas luonne.

 

Koiton paras juniori 2011: Väinö Lähteenmäki C15. Aloittanut pelaamisen jo viisivuotiaana Koitossa.Loistava kausi takana vaikka pelipaikka on vaihtunut tälle kaudella - keskikentän moottori. Periksi antamaton.Kunto huipussaan jaksaa painaa täydet 70 min. Harjoituksissa ja peleissä asenne kohdallaan - Oikea hymynaama     

 

Vuoden tyttöpelaaja 2011 :Fanni Lindvall E10-tytöt. Periksi antamaton kapteeni, joka niin kentällä kuinkentän ulkopuolellakin on johtanut omaa joukkuettaan esimerkillisesti. Sisukas taitopelaaja, joka ei kumarra vastustajaa missään tilanteessa.

     

Koiton paras juniorijoukkue 2011: C15 . Piirisarjan viides sija, Pitu-kevätturnauksen kultaa, Pori Cup pronssia,Närpiö Kraft neljäs sija ja Kauhajoki Messu Cup viides sija. Ensi kaudella joukkue jatkaa B-junioreina ensimmäistä kertaan vuosiin.

 

Taistelijan malja poikapelaaja : Rasmus Tuominen D12. Joukkuehengen luoja, joka omalla taistelu tahdollaan saa muutkin joukkuelaiset syttymään. Periksi antamaton pelaaja joka taistelee joka tilanteessa loppuun asti.

 

Taistelijan malja tyttöpelaaja: Laura Lehtimäki C-tytöt.Ei jätä mitään tilannetta puolitiehen, ja on omallasitkeydellään useasti toimittanut pallon omalta laidalta maalille. Tappioasemassakin Lauran väsymätön taistelu ja onnistuminen, on sytyttänyt myös joukkueen taistelemaan. Laura on oma-aloitteinen pelaaja, jolla on kykyä myös johtamiseen sekä joukkuehengen luomiseen.

 

SiSu- joukkue 2011 kiertopalkinto:E10-tytöt. 40 ottelua, joista 28 voittoa, 7 tasapeliä ja vain 5 tappiota.Hävisi kaudella ainoastaan kerran omanikäiselle vastustajalle. Muut tappiot tulivat pojille tai vanhemmille tytöille. Kauhajoki cupin pronssia vuotta vanhemmissa tytöissä! Ei ole kohdannut vielä voittajaa Satakunnassa.

 

Arvokkain joukkue:G6/G7. Joukkue, jota ilman tulevaisuutta olisi vaikea rakentaa. Tuo joka vuosi uusia lapsia mukaan toimintaan ja kuningasjalkapallon pariin.

 

OP-Stipendi: Elias Lampinen. Aktiivinen ja innokas harjoituksissa sekä peleissä kävijä, vaikka ei asukaan paikkakunnalla.

 

Palkinnot joukkueittain:

 

Edustusjoukkue:

Tsempparit         Matias Nurmela ja Jaakko Lavapuro

Aktiivinen harjoittelija Tuomo Ahlfors

 

C15

Tsempparit         Juho Setälä ja Tommi Lehmijoki

Aktiivinen harjoittelija Janne Viitaniemi

 

C-tytöt

Tsempparit         Ella Erola  ja  Eveliina Leppänen

Aktiivinen harjoittelija Laura Lehtimäki

Sisukas yrittäjä         Nea Valli

 

D12

Tsempparit         Frans Lindvall ja Rasmus Tuominen

Aktiivinen harjoittelija Tatu Haapala

Omatoiminen harjoittelija Santeri Nieminen

 

E11

Tsempparit         Wilho Ruuhilahti ja Samuel Rantamäki

Aktiivinen harjoittelija Miro Rimpelä

Omatoiminen harjoittelija Joni Männistö

 

E10

Tsempparit         Erik Granholm ja Juho Lindgren

Aktiivinen harjoittelija Oskari Korpunen

Omatoiminen harjoittelija Jan Mäkinen, Kristian Starck, Leevi Pajunen, Julius Tuominen.

Taistelijan malja        Juho Somero 

Torjuntapysti        Tomi Somero 


 

E10 -tytöt

Tsempparit         Roosa Erkkilä ja  Aada Karvonen 

Aktiivinen harjoittelija Ella Puumala

Omatoiminen harjoittelija Oona Unonius 

 

 

F9

Tsempparit        Oskari Vuorela ja Valtteri  Lindgren

Aktiivinen harjoittelija Jimi Erkkilä 

Omatoiminen harjoittelija Oskari Holmberg

Kehittynein pelaaja Erik Arnst

Joukkueen paras pelaaja Jere Kähkönen 

 

F8

Tsempparit         Tomi Lindgren ja  Eeli Tuominen 

Aktiivinen harjoittelija Antti Uuttu                                                                    

Omatoiminen harjoittelija  Matias Rimpelä

Kehittynein pelaaja Aaro Tuohimaa

Maalitykki         Jerry Santala

 

 

F8-Tytöt

Tsempparit         Nelli Vihtalahti ja Nelli Pöysti

Aktiivinen harjoittelija Aada Unonius

Omatoiminen harjoittelija Josefiina Joutsenlahti

 

 

G7

Tsempparit         Petteri Vihtalahti ja Eemeli Lehtinen

Aktiivinen harjoittelija Tommi Setälä

Omatoiminen harjoittelija  Vili Riihimäki

 

G6 

Tsempparit        Oskar Unonius ja Aleksi Fetula

Aktiivinen harjoittelija Väinö Osara

Omatoiminen harjoittelija Miikka Tuomi

 

Koiton Wanhat Legendat palaavat kentällä la 20.8. klo 17.00

 Koiton ” Wanhat Legendat ” palaavat Noormarkun urheilukentälle lauantaina 20.8.  juhlistamaan Noormarkun Koiton 90v. juhlavuotta jalkapallo-ottelun merkeissä. 

 

Wanhat Legendat Tapahtuma alkaa lauantaina 20.8 klo.16.00 ja tuomari viheltää ottelun alkavaksi klo.17.00. 

 

 

Noormarkun Koitto täyttää tänä vuonna 90 vuotta .

 

Noormarkun Koitto on perustettu 21.11.1921 joten tänä vuonna Koitto täyttää

90 vuotta. Koitossa jalkapalloharrastus alkoi 1940 luvulla eli tarkemmin 1944 kun 

karjalaiset nuorukaiset aloittivat jalkapallotoiminnan Koitossa. Toiminta vilkastui jalkapallopuolella kun 1946 Noormarkkuun rakennettiin jalkapallokenttä. Jalkapallo toiminta Koitossa kasvoi pikkuhiljaa 1950 ja 1960 luvuilla ja kun 1972  Noormarkun Pallo -62 lopetti toimintansa niin tällöin jalkapalloharrastajien määrä lisääntyi merkittävästi Koitossa. 1980 luvulla Koiton jalkapallon edustusjoukkue pelasi 4. divisioonassa ja myös junioritoimintaa oli mukavasti. 1990 luvulla varsinkin jälkipuolella Koiton jalkapallotoiminta lähti voimakkaaseen kasvuun ja nuorisotoimintaan saatiin useita joukkueita lisää ja juniorimäärät kasvoivat vuosittain. Ainoa puute oli että 90-luvun loppupuolella miesten joukkueen toiminta loppui . Monen vuoden kovan kasvatustyön jälkeen Koiton omien junioreiden avulla saatiin miesjoukkueen toiminta jälleen mukaan Koiton toimintaan 2000 luvun puolivälin jälkeen. 2000 luvulla Koiton jalkapallon toiminta on kehittynyt isoin askelin ja tällä hetkellä Koitossa toimii 11 jalkapallojoukkuetta ja pelaajia on  mukana n.160. Uutena kasvavana toimintana Koiton jalkapallolla on tyttöjalkapallo ja sen harrastajamäärät ovat kovassa kasvussa. Myös talvella Futsal toiminta on lyömässä itsensä läpi Koiton jalkapallotoiminnassa. Koiton jalkapallon juhlavuoden teema on haluttu , osaava ja arvostettu . Siinä onkin jo onnistuttu kun katsoo Koiton jalkapallon tämän hetken tilaa. 

 

 

Wanhat legendat palaavat urheilukentälle lauantaina 20.8.

Noormarkun urheilukentällä koetaan historian havinaa lauantaina 20.8. klo.17.00 kun Noormarkun Koiton nykyinen miesten edustusjoukkue kohtaa jalkapallo-ottelussa Koiton Wanhat Legendat. Ottelu tapahtumaan aletaan kuitenkin jo virittäytymään klo.16.00 alkaen ja kannattaakin tulla jo tällöin paikalle että saa hyvät paikat katsomosta ja samalla voi myös tavata menneiden vuosien aikana toimineita Koittolaisia. Koiton Wanhat Legendat koostuu pelaajista, jotka ovat pelanneet Koiton miesten edustusjoukkueessa menneiden vuosien aikana. Joukkueessa pelaa muutamia pelaajia jotka ovat pelanneet Koiton joukkueessa jo v.1980 ja hieman aikaisemminkin. Muut pelaajat joukkueessa ovat pelanneet Koitossa 1980 ja 1990 luvuilla sekä muutama aivan vielä viime vuosina. Väläytteleekö Olli Lamminen vielä taitojaan joilla hän aikoinaan nousi jopa SM- sarjaan asti. Marko Harjunen pelasi aikoinaan ylemmissä divisioonissa ja taito on säilynyt sillä hän on pelannut tänä kesänä myös Koiton nykyisessä edustusjoukkueessa. Legendojen joukkueessa pelaa myös Kai Paimiala  ,joka aikoinaan myös pelasi SM-tasolla asti. Wanhat legendat ottelussa nähdään myös isät vastaan pojat sillä Wanhoissa legendoissa pelaa myös esim. Jukka Ruusu ja Kari Jokinen joiden pojat pelaavat Koiton nykyisessä edustusjoukkueessa.  Ottelun palkintoraadin muodostavat  vanhat Koittolaiset .Ottelutapahtuman yhteydessä järjestetään myös esim. rangaistuspotkukilpailu johon osallistujat arvotaan yleisön joukosta . Tapahtuma on suunnattu kaikille noormarkkulaisille , eritoten niille joiden mielestä jalkapallo on parhainta pieni pilke silmäkulmassa.

 

                                             Olli Inberg

 

                                                                   

 

 

 

 

 

Koiton E11-nuoret kesän 2010 Kauhajoki Cupissa. Onko tässä se joukkue josta Noormarkkuun saadaan ensimmäinen A-juniorijoukkue vuosien päästä?
Koiton 90v. juhlaottelussa kesällä 2011 Koiton nykyinen edustusjoukkue kohtaa Koiton Wanhat Legendat.
Koiton edustusjoukkueen valmentaja Pertti Tienhaara on tehnyt paljon töitä Koiton miesjoukkueen saamiseksi nykyiselle tasolle.

Noormarkun Koiton jalkapallo lähtee seuran 90.juhlavuoteen teemalla: Haluttu, osaava ja arvostettu .

 

Noormarkun Koiton jalkapallotoiminta on jo muutaman vuoden ollut kasvussa.

Vuonna 2010 Koiton jalkapallotoiminnassa oli 160 pelaajaa mikä oli seuran paras pelaajamäärä kautta aikojen. Toimintaan on lähivuosina tullutmm, pitkään loppuneena ollut miesten joukkueen toiminta. Menneellä kaudellaKoiton nuori miesten joukkue osallistui 4.divisioonaan ja oli kolmen parhaan joukossa. Joukkueen pelaajavahvuus oli 31 ja tulevan kauden suunnitelmissa on että Koitto osallistuu kahdella miesten joukkueella tuleviin sarjoihin. Uutta Koiton jalkapallotoiminnassa on myös tyttöjoukkueiden toiminta. Kaudella 2010 Koitolla oli kaksi tyttöjoukkuetta mukana toiminnassa. Tyttöpalloilu on kovassa 

kasvussa Noormarkussa. Koiton jalkapallotoiminnan laajenemista kuvastaa

myös se että Koiton joukkueet ovat nyt mukana myös Futsal toiminnassa seitsemällä joukkueella. 

- Jalkapallojaoston puheenjohtaja Raimo Lehtomäki on innoissaan tulevasta

Koiton 90v. juhlavuodesta. Juhlavuoteen Koitto lähtee hyvistä asetelmista.

Junioreita on varsinkin nuorempiin ikäluokkiin tulossa runsaasti, tyttöpalloilu on kasvussa ja miestenjoukkue on nuori tulevaisuuden joukkue. Lehtomäen mukaan tulevalle juhlavuodelle on jo myös suunnitelmia miten sitä vietetään.Koitto on järjestämässä mm. 90v. juhlavuoden turnauksia eri ikäisille  joukkueille ja kesällä pelataan juhlaottelu jossa Koiton edustusjoukkue saa vastaansa Koiton Wanhat Legendat. Wanhoissa Legendoissa pelaa pelaajia jotka ovat eri vuosikymmeninä pelanneet Koiton miesten joukkueessa. Koiton juhlavuosi näkyy myös Lehtomäen mukaan erilaisissa mainostekstiileissä mm. minipeliasuissa , kalentereissa ym. joita myydään kauden aikana.Juhlavuoteen Koitto lähtee 10 joukkueen voimin ja tavoitteena on saada mukaan170 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapallojaoston puheenjohtaja Raimo Lehtomäki sanoo että tähän päästään kun mukana toiminnassa ovat koulutetut valmentajat.

Valmentajien koulutus tuleekin olemaan myös yksi tulevan vuoden pääteemoista. Kun on mukana koulutetut valmentajat  ja suunnitelmat kauden toimintaan , niin se vetää junioreita mukaan toimintaan. Yksi haave Lehtomäellä on ja se on että muutaman vuoden päästä Koitossa pelaisi juniorit kaikissa ikäluokissa  6-vuotiaista -  18 vuotiaisiin eli G-junioreista – A-junioreihin. Noormarkun Koitto on myös Lehtomäen mukaan avoin seurojen väliselle yhteistyölle. Ilman yhteistyötä ei saada Satakunnan jalkapallotasoa nousemaan. Tällä hetkellä Koitto tekee yhteistyötä FC Ulvilan kanssa .

Menneellä kaudella Lehtomäen mukaan Koiton joukkueet harjoittelivat joukkuekohtaisia budjetteja ja tulevalla vuodella myös tämä toiminta joukkueiden

toiminnassa kehittyy. Joukkueet toimivat ja keräävät nyt lisääntyvässä määrin 

varoja oman joukkueensa toimintaan. Tämä sama suuntaus on ollut jo aiemmin mm. porilaisissa seuroissa. Tiedotus Koiton jalkapallotoiminnassa on kuulemma kunnossa. Tietoa tulee Koiton toimijoille niin sähköpostein kuin kännykkä viestein. 

 

Noormarkun Koiton jalkapallolla tuntuu menevän nyt lujaa , mutta on jalkapallojaoston puheenjohtajalla Raimo Lehtomäellä myös murheita. Pelaajia tuntuu tulevan aina vaan lisää mutta nyt tarvitaan myös lisää valmentajia ,huoltajia ja joukkueenjohtajia mukaan toimintaa. Heti pystyisin osoittamaan    10: lle  valmennus , huolto tai joukkueenjohto tehtäviä. Koulutus järjestyisi Suomen Palloliiton kautta. Myös talkootoiminta on osoittamassa hiipumisen merkkejä sillä talkoisiin halukkaita ei enää tahdo paljoa löytyä. Harjoitteluvuorot Noormarkussa alkavat olla kasvavalle määrälle jalkapalloilijoita ongelmalliset.

Jalkapalloon sopivia sisäharjoittelupaikkoja ei talvella ole tarpeeksi ja kesällä ei pian tahdo riittää nurmikenttävuoroja joukkueille. Lehtomäen haaveena onkin että tulevaisuudessa Noormarkkuun saataisiin keinonurmi kesäharjoittelua varten. Otsikossa mainittu HALUTTU , OSAAVA JA ARVOSTETTU seura on kuitenkin Koiton jalkapallon pääteemana ja siihen pääsemiseksi  Koitossa tehdään hartiavoimin töitä myös Noormarkun Koiton 90.v. juhlavuonna.

 

 

                                           Olli Inberg

 

Raimo Lehtomäki ojentaa kunniapuheenjohtajan nuijan Ollille.

Olli Inberg - Koiton Jalkapallojaoston Kunniapuheenjohtajaksi

 

Kauden 2010 päätöstilaisuudessa myös Ollin Inbergista tehtiin Jalkapallojaoston kunniapuheenjohtaja kiitokseksi vuosia jatkuneesta työstä jalkapallon ja noormarkkulaisten nuorten hyväksi. Alla Kristiina Niemisen pitämä puhe Ollille.

 

 

Hyvä jalkapalloväki!

Jalkapallokausi on ohi ja on palkitsemisten ja kiitosten aika. E-10,11 pelaajan äitinä edustan pelaajien vanhempia. Olemme kiitollisia Koiton valmentajille, jotka ovat  kuluneen kauden valmentaneet ja ohjanneet lapsiamme.

Valmentajien rooli ja työmäärä ovat viime vuosina lisääntyneet ällistyttävästi. Muistellessani 70-luvun alkua, kun veljeni ja minä pelasimme Koitossa, urheilu ja valmennus olivat jokseenkin toisenlaista. Ei ollut harjoitus- tai peliohjelmia, ei tekstiviestejä, sähköposteja tai Kauhajoki-cuppeja. Jos valmentaja oli sairas tai muuten estynyt tulemaan harjoituksiin tai vettä satoi kaatamalla eikä harjoituksia ollutkaan, se käytiin kentällä itse toteamassa. Vanhemmat eivät soitelleet valmentajille, että olimme menneet turhaan. Eipä näistä asioista heille mainittukaan. Pihalla oltiin muutenkin ja harrastukset olivat lapsien ei vanhempien.

 Näin sivusta seuranneena ja kaikkea jalkkisharrastukseen liittyvää info-tulvaa vastaanottaneena ajattelen; nykyvalmentajan homma alkaa olla kuin toinen työ. Ei todellakaan ole ihme, että valmentajista on huutava pula. Kuinka moni olisi valmis sitoutumaan tähän kaikkeen. Yksi näistä hienoista sitoutujista on meidän joukkueemme Olli. Inbergin Olli!

 Ollin panos Koiton jalkapallovalmennuksessa on "sikamakee", kuten pojat asian ilmaisisivat. Olli on toiminut lähes koko elämänsä jalkapallon parissa. Ensin pelaajana ja valmentajana Musan Salamassa, sitten Musan jalkapallojaoston puheenjohtajana. Kun Inbergit muuttivat Noormarkkuun, Olli tuli mukaan valmennukseen Antin aloittaessa futisharrastustaan Koitossa. Vuonna 1996 Ollista tuli jalkapallojaoston puheenjohtaja.  Innostavan valmennustyön lisäksi hän on hoitanut sihteerin tehtäviä ja toiminut seuran varapuheenjohtajana.

Itse henkilökohtaisesti muistan lämmöllä Ollin nimenomaa hienoa kasvatustyötä jo 13-14 vuoden takaa, kun vanhin poikamme aloitti Ollin joukoissa. Olli on jaksanut vuodesta toiseen kannustaa ja ohjastaa poikia, vaikka omat lapset varttuivat. Senja on onneksemme tehnyt arvokasta valmennustyötä isänsä rinnalla.

 Muistan monta hauskaa ja koskettavaakin esimerkkiä Ollin loistavasta tavasta toimia lasten kanssa. Nykyiset E-10,11 pojat ovat aina olleet eläväistä porukkaa. Heidän ollessaan 5-6 vuotiaita kesken pelin pojat juoksentelivat ympäriinsä ja kun  vaihdon piti tapahtua, vaihtomiehet olivat häipyneet kioskin suuntaan. Olli huusi pojat paikalle  ja tokaisi: "Jaahas, otetaas valmentajan käsikirja esille ja katsotaas, mitä siinä lukee!" Hän tempaisi taskustaan lappusen ja luki: "Joka pelimiehen on istuttava peppu kiinni nurmikossa suu suljettuna peliä seuraten!"

 Toinen hieno muisto on jäänyt vuosien takaisesta kirjeestä, kun nykyisessä edustusjoukkueessa jo pelaavat nuoret miehet aloittivat ensimmäistä kouluvuottaan. Ollin kirjeessä oli teksti: Muistakaa pojat; pelimiehet ovat pelimiehiä myös kentän ulkopuolella ja kouluhommat hoidetaan aina ensin! Vanhempana oli hieno tunne lähettää mukulansa tähän joukkueeseen. Oli tunne: Ollaan samalla puolella!

 Nyt kun Olli jättää valmennusuransa, haluamme kiittää näistä hienoista futis vuosista, jotka olet lapsillemme antanut. Siitä kallisarvoisesta ajasta: tunneista kentillä ja öistä koulujen lattioilla!

Pelaajia ja vanhempia oli päättäjäisissä ennätysmäärä
Raimo Lehtomäki ja Senja Inberg jakoivat jokaisella pelaajalle mitalin, vuorossa C-tytöt

Noormarkun Koitolla mahtava kauden päätös- ja palkintojenjakotilaisuus.

 

Koiton jalkapallo täytti urheilutalon.

 

Sunnuntaina 10.10 Noormarkun Koiton jalkapallojaosto järjesti kauden päätös- ja palkintojenjakotilaisuuden.  Koitolla oli tänä vuonna ennätysmäärä pelaajia eri joukkueissa. Menneenä kesänä Koiton jalkapallon pelaajamäärä on kasvanut melkoisesti ja pelaajia on tällä hetkellä mukana noin 160.  Tämä näkyi myös palkintojenjakotilaisuudessa, sillä arviolta 300 osallistujaa oli paikalla. Pelaajien vanhemmat olivat myös runsaslukuisesti paikalla. Palkintojenjakotilaisuus alkoi Koiton jalkapallojaoston puheenjohtajan Raimo Lehtomäen puheella missä hän yleisesti kertasi mennyttä kautta. Toiminta on kasvanut melkoisesti ja jalkapallojaosto on tehnyt isoja uudistuksia toimintaansa kauden aikana. Joukkueille on tullut omat budjetit, jalkapallojaoston tiedotusta on kehitetty ja parannettu, Koiton jalkapallon sivut on uudistettu nettiin  ja tyttöjalkapallon joukkueita on lisätty. Toimintaan on kehitetty omat vastuualueet taustatoimintaan ja mm. varainhankintaan on oma  ryhmänsä . Syksyn aikana myös Koitto on saanut oman toimistonsa mikä osaltaan parantaa toimintamahdollisuuksia. Lehtomäki myös vetosi siihen että toimijoita tarvitaan lisää Koiton jalkapallotoimintaan. Seuraavaksi ohjelmassa oli huomionosoitukset. Olli Inberg on jäämässä pois Koiton jalkapallotoiminnasta 14 vuoden toiminnan jälkeen. Tilaisuudessa hänet valittiin Koiton jalkapallojaoston kunniapuheenjohtajaksi. Palkintopöytä oli täynnä erilaisia palkintoja, pyttyjä ja mitaleita. Palkintojen jako aloitettiin Koiton pienimmistä junioreista eli 6 – 7 vuotiaista ja edettiin aina ikäluokka kerrallaan miesten joukkueeseen asti. Joukkue ikäluokkia Koitossaoli tänä vuonna 11 .  Joukkue kerrallaan oli aina palkittavina ja ensin kaikki saivat mitalit. Sen jälkeen joukkueista palkittiin kaksi tsempparipelaajaa  ja  aktiivisin harjoittelija.  Koitossa on perinteisesti palkittu myös pelaajia seuraavilla kiertopalkinnoilla: paras junioripelaaja, paras tyttöjuniori, paras juniorijoukkue , taistelijan malja poikapelaaja ,taistelijanmalja tyttöpelaaja ,vuoden tyttöpelaaja , SiSu joukkue   ja miesten joukkueen paras maalintekijä ja Miesten  taistelijan malja. Näille kaikille kiertopalkinnoille myös tänä vuonna löytyi saajat .

Tilaisuuden aikana esiteltiin myös kuvia joukkueiden toiminnasta menneen kauden aikana sekä selvitettiin millaista toimintaa joukkueilla on ollut kauden aikana. Uuden kauden joukkueet aloittavat lähes välittömästi ja tilaisuudessa selviteltiinkin  milloin harjoitukset alkavat .Tilaisuus päättyi kahvi ja limsa tarjoiluun. 

 

 

Tsemppipelaajat

 

Miehet : Jere Kallio, Tero Jokinen

Tytöt C15 : Eveliina Leppänen, Janette Esala

D14 : Riku Mäkitalo, Charlie Halmetniemi

D13 : Jaakko –Matti Törmälehto, Valtteri Lahti

E11 : Santeri Välimäki, Artturi Jokinen

E10 : Samuel Rantamäki, Miro Rimpelä

F9 : Julius Tuominen, Vili-Oskari Wilmann

Tytöt 08-09   : Ellinoora Sillanpää, Oona Karvonen

F8 : Eino Lähteemäki, Jimi Erkkilä

G7 : Elias Lampinen, Lassi Rautava

G6: : Jiri Kurppa,  Petteri Vihtalahti

 

 

Aktiivinen harjoittelija

 

Miehet: Tuomo Ahlfors

Tytöt C15 : Anni Koskinen

D14 : Jukka Setälä

D13 : Valtteri Sillanpää

E11 : Frans Lindvall

E10 : Oskari Ramstadius

F9 : Kristian Starck

Tytöt 08-09   . Fanni Lindvall

F8 : Valtteri Lindgren

G7 : Emil Kujansuu

G6 : Veeti Saarinen

 

Kiertopalkinnot+ muut palkinnot

 

Miesjoukkueen paras maalintekijä : Pasi Koskela

Miesjoukkueen taistelijan malja : Pasi Kivistö

 

Koiton paras juniori 2010 : Charlie Halmetniemi

Koiton paras juniorijoukkue 2010 : D13 

Taistelijan malja poikapelaaja : Oskari Vuorela

Taistelijan malja tyttöpelaaja : Roosa Erkkilä

Vuoden 2010  tyttöpelaaja : Helmi Tuomisalo

Nordea stipendi 2010 : Linda Kalliomäki

SiSu- joukkue 2010 kiertopalkinto          : E10/E11

 

D13 oma palkinto vuoden 2010 kehittynein pelaaja: Jarkko Ylikoski

F8  oma palkinto vuoden  2010  kehittynein pelaaja: Ville Rummukainen

F8 joukkueen paraspelaaja äänestyksen voittaja(pelaajat keskenään)  : Jere Kähkönen

G7 joukkueen paraspelaaja äänestyksen voittaja(pelaajat keskenään)  : Jerry Santala

G6 joukkueen paraspelaaja äänestyksen voittaja(pelaajat keskenään)  : Eeli Tuominen

 

 

Kuvassa tsemppari ja aktiivinen harjoittelija palkinnon saaneet.