Uutiset

Vuoden junioripelaaja Kristian Starck ja tyttöpelaaja Minea Pyydysmäki
Taistelijan maljat Arttu Honkanen ja Jenna Rantanen
Vuoden Fair play pelaaja Kristofer Kuusisto
Kiertopalkintojen saajat
Muksufutis
P 6/7
P 8/9
Tytöt
P11
P14
P17

Koiton jalkapallojaoston päättäjäisiä vietettiin 6.11.2018 yli 200 lasta ja aikuista oli päättäjäisissä mukana.

Jaoston kiertopalkinnot jaettiin ja jokainen pelaaja sai mitalin, lisäksi jokaisesta joukkueesta palkittiin tsemppari, aktiivinen harjoittelija ja kehittynein pelaaja.

 

 

Kiertopalkinnot 2018
Vuoden junioripelaaja: Kristian Starck, P17

Käy lähes kaikissa harjoituksissa ja peleissä. Erittäin tärkeä pelaaja P17 joukkueessa topparina. Peliaika lähes aina täydet. Poissa vain erittäin tärkeän syyn vuoksi tai jos on ollut sairaana. Myös pelannut hyvällä asenteella Koiton edustusjoukkueessa. Fiksu ja filmaattinen pelaaja. KoitonP17 joukkueen Ronaldo.

 

Vuoden tyttöpelaaja: Minea Pyydysmäki

T9 joukkueen syöttökone. Kentällä taitava jonka pallon pysäytys, siirto ja syöttö hakee vertaistaan. Pelaa aina reilusti ilman rikkeitä. Tekee maaleja, mutta osaa ajatella muita pelaajia syöttämällä hyviin maalipaikkoihin. Parhaimmillaan epäitsekkäästi jopa maaliviivalta toiselle pelaajalle. 

 

Taistelijan malja, pojat: Arttu Honkanen, P14

taistelee ja antaa kaikkensa jokaisessa ottelussa. Pelaa paikkaa kuin paikkaa samalla taistelumielellä. Pakkina joukkueen parhaimmistoa ja ehtii pitkillä jaloillaan joka paikkaan. Harjoituksissa mukana samalla asenteella kuin peleissä, joskus jopa loukkaantumiseen asti.

 

Taistelijan malja, tytöt: Jenna Rantanen

Luottopuolustaja vanhempienkin tyttöjen joukkueessa. Taistelee kaikki pallot loppuun saakka. Mennyt eteenpäin myös peliärakentavana puolustajana. Pystyy haastamaan ja voittamaan 1v1 tilanteet niin alhaalla alimpana kuin ylempänäkin pelaajana. Pelaa kovaa, mutta reilusti sääntöjen mukaan. 

 

Fair Play pelaaja: Kristofer Kuusisto

On lähes aina paikalla vaikka muitakin harrastuksia hänellä on monia. Noudattaa sovittuja sääntöjä, yrittää aina parhaansa ja toimii ohjeiden mukaisesti. Vaikka kyseinen pelaaja onkin erittäin kilpailuhenkinen hän ottaa muutkin pelaajat huomioon ja on hyvänä esimerkkinä muillekin pelaajille. Palkinnon voisi saada moni muukin tyttö tai poika mutta tänä vuonna palkinnon saa..

 

Vuoden Juniorijoukkue: P17

Jokaisesta turnauksesta ja piirisarjasta mitali. Sarjat niin futsalissa kuin jalkapallossa pelataan/pelattu koko Länsi-Suomen alueella. Pääsi futsalissa SM aluekarsintoihin saakka. Kouvolan turnauksessa pelasivat finaalissa Kymenlaakson hienolla sähköstadionilla tuoden hienosti Koiton nimeä esille Kaakkois-Suomeen.

 

Vuoden sisujoukkue: Tytöt

 

Ovat pelanneet voittokkaasti välillä ilman vaihtureita ja ovat ikäluokasta riippumatta osallistuneet aktiivisesti aina kun on tarve ollut. Ovat olleet mukana poikien peleissä, jäämättä kuitenkaan poikien jalkoihin.

 

Vuoden futisteko: P20 perustaminen

Historian ensimmäisen kerran Koitossa tämä ikäluokka on saatu perustettua, nyt ensin futsaliin ja tavoitteena ensi kesänä piirisarjaa kyseisessä ikäluokassa.

 

Vuoden toimihenkilö: Leena Jokinen

Hoitaa seuran talouden, on hallituksessa, on joukkueenjohtaja 09/10 pojille, Koitto2 joukkueelle sekä FBT ja Team Koitolle salibandyssä. Kukaan ei voi olla seurassa tärkeämpi henkilö, ei kukaan!

 

Hikipisara: P11 taustajoukot

 

Lahjakortti: Väinö Aarnio

 

Arvokkain joukkue: P6/7

 

Edustuksen maalintekijä: Joonas Myllymäki

 

Edustuksen taistelijan malja: Turo Sakari

 

Joukkueen palkinnot

 

Tsemppari

 

-12 Eevert Ylinen

-11 Miiro Pyydysmäki

 

-10 Aatu Lepomäki ja Eemeli Lindfors

-09 Lauri Ylimyllymaa

 

tytöt -08/-09 Ella Kanersalo

tytöt -07/-06 Sinna Rimpelä

 

-08 Iiro Luusalo

-07 Matias Rajala

 

-05/-06 Aleksi Honkanen

-04 Tommi Setälä

 

-01 Topias Tammisto

 

Koitto 2 Petteri Laakso

 

Aktiivinen harjoittelija

 

-12 Timi Niemi

-11 Lenni Suonperä

 

-10 Miro Iitti

-09 Saku Kalliomäki

 

tytöt -08/-09 Iida Jylhä

tytöt -07/-06 Nella Söderlund

 

-08 Markus Mäkinen

-07 Lauri Jylhä

 

-05/-06 Mikael Alakoski

-04 Lauri Nurmi

 

-01 Aleksi Joensuu

 

Koitto 2 Ali Lampiaho

 

Kehittynein pelaaja

 

-12 Aaro Honkanen

-11 Jasper Lehtonen

 

-10 Nicolas Sukeva

-09 Remu Mäkelä

 

tytöt -08/-09 Noora-Maija Saranpää

tytöt -07/-06 Renja Häggqvist

 

-08 Frans Marjamäki

-07 Paavo Rehula

 

-05/-06 Leevi Syvänne

-04 Kasperi Raitala

 

-01 Juuso Havunen

 

Koitto 2 Taneli Juhola

 

Edustus Santeri Haapaporras

Koiton Wanhat Legendat ja pelaajasaattajat
Koitto 2 ja pelaajasaattajat
Juontajat työntouhussa, Olli ja Ella
Palkintojen jakajat Aida ja Ella
Erikoispalkinnon Suomen maajoukkueen peliasun sai Aki Rosenbom.
Legendojen vahvistus Rami Nieminen
Legendoissa mukana myös Koiton kasvatti, nykyinen Musan Salaman pelaaja Sami Rantala

 

Koiton Wanhoilta Legendoilta vauhti ei hyydy

 

” tällä iällä kun saa pelipaidan ylleen , on tunne kuin

  40 – 50 vuotta sitten.”


 

Noormarkun Koitto oli saanut jälleen mieluisia vieraita urheilukentälle.

Koiton Wanhoilla Legendoilla on ollut tapana kokoontua kesäisin ja haastaa

Koiton miesten joukkue jalkapallo-otteluun . Nyt oli haastettu Koitto2 joukkue.

Ottelu alkoi kuin mestareiden liigassa  , sillä molempien joukkueiden pelaajat olivat saaneet saattajakseen pelaajaesittelyyn Koiton nuorimmat poika – ja tyttö juniorit.

Esittelyssä Wanhoille Legendoilla tuli esille taiteilija nimiä ,kuten esimerkiksi ”liimanäppi ” , ” tykki ” , ”valelaukaus ” , ” kuningas ” . Usein taiteilijanimi osuikin oikeaan ,  kun katseli pelisuorituksia kentällä. Yleisöä oli mukavasti ja ilmakin suosi

lämmin henkistä ja hauskaa tapahtumaa .

Wanhat Legendat  jaksoivat yllättävän hyvin koko pelin , eikä odotettua väsymistä tullut . Yksi  Legendojen 68- vuotias pelaaja totesikin, että ”loppua kohden vauhti vaan kiihtyy ” . Yleisössä mietittiin että tarkoittiko pelaaja kentän tapahtumia , vaiko elämää yleensä .Oikea asenne kuitenkin kummassakin tapauksessa . Ottelu oli yllättävän tasainen lähes koko ottelun ajan . Wanhat legendat siirtyivät 1 – 0 johtoon , kun pallo meni maaliin Koitto2 pelaajan kautta. Koitto2   tasoitti Valtteri Lahden maalilla pelin 1 – 1  ja vielä ensimmäisen puoliajan lopulla Jarkko Ylikosken maalilla Koitto2 johti 1 – 2.  Tauolla oli ohjelmassa junioreiden rankkapotku kisa ja 20 poikaa ja tyttöä tykitteli hienoja rankkareita. Kaikki osallistujat saivat mitalin. Toinen puoliaika oli myös tasaista pelaamista ja Wanhojen Legendojen Rauli Alakruuvi tasoitti kovalla laukauksella tilanteeksi 2 – 2. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä tekemään yhdet maalit. Ensin pallo meni nyt  Legendojen pelaajan kautta  omaan maaliin ja ottelun lopulla Wanhat Legendat tasoitti pelin Pertti Tienhaaran upealla laukauksella 3 – 3 , mikä olikin ansaittu lopputulos pelitilanteisiin nähden.

Ottelun päätyttyä ottelun palkintoraati Ella Kaurabäck(4,5v.) ja Aida Rosenbom(6v.)

palkitsivat palkinnoilla Koitto2 :sta Juho Someron ja Wanhoista Legendoista Pertti Tienhaaran. Erikoispalkinnolla eli Suomen jalkapallomaajoukkueen peliasulla palkittiin Wanhojen Legendojen Aki Rosenbom.   

Ottelun aikana kuuluttajat Olli Inberg ja Ella Kaurabäck haastattelivat pelaajia kentällä, lukivat 37 vuotta vanhoja lehtijuttuja Koiton sen aikaisen edustusjoukkueen peleistä  ja he myös esittelivät Koiton jalkapallon tämän hetkistä laajaa toimintaa (10 joukkuetta , 190  lisenssipelaajaa , 60 futiskoululaista , 46 valmentajaa, huoltajaa , joukkueenjohtajaa , kioskivastaavaa ja hankevastaavaa).Melkoista toimintaa tällaisella pienellä paikkakunnalla .Toiminnan kertominen sai yleisöltä  isot kannustukset.


 

Kentällä nähtiin Wanhoilla Legendoilla myös kaksi melkoista vahvistusta , Rami Nieminen ja Sami Rantala. Rami Nieminen on pelannut 459 ottelua pääsarjatasolla tehden niissä 53 maalia. Hän on palannut  myös 14 A- maaottelua . Seurat joissa Rami Nieminen on pelannut ovat PPT , FC Jazz , Haka ja FC Jokerit  ja PoPa. Kaksi Suomen mestaruutta on myös Rami Nieminen voittanut .

Toinen vahvistus oli Sami Rantala , joka on pelannut Koiton junioreissa 16- vuotiaaksi saakka. Hän on edustanut sen jälkeen ToVea ,PoPaa,

FC Jazzia ja tällä hetkellä hän edustaa Musan Salamaa . Musan Salamassa hän on tehnyt reilusti yli sata maalia ja tällä kaudellakin 2.divisioonassa hän on tehnyt jo 11 maalia. Historian havinaa oli Noormarkun  kentällä .

 

Wanhat Legendat toivottivat kaikille mukavaa syksyä ja ensivuonna toivottavasti

nähdään samoissa merkeissä.

Kentän laidalla Olli Inberg

                                        

 

Koiton Wanhat Legendat ja pallopojat ja- tytöt
Koitto 2
Legendojen toinen maali, maalintekijänä Aki Rosenbom.
Koitto 2 puolustus sai Legendat pidettyä ppois maalilta, eikä tasoitus maalia Legendat pystyneet tekemään.

Wanhoilta Legendoilta ei vauhti hyydy

Koiton Wanhat Legendat kokoontuivat muutaman vuoden tauon jälkeen jalkapallo-ottelun merkeissä Noormarkun urheilukentälle. Vastustajaksi oli haastettu Koiton 2. joukkue. Ottelun ajaksi oli saatu aurinkoinen ilta ja yleisöäkin oli mukavasti, joten edellytykset hienolle ottelulle ja tapahtumalle olivat olemassa. Ottelu aloitettiin esittelemällä molemmat joukkueet,pallopojat , pallotytöt sekä tuomariston. Wanhoilla Legendoilla mainittiin omien nimien lisäksi ns. taiteilijanimet kuten esim.” liimanäppi , ikiliikkuja , banaanipotku , liukutaklaus , Beckenbauer ,taistelija , joka paikan , tykki , kuuma  ” . Ottelun edetessä taiteilijanimet kuvasivatkin hyvin Wanhojen Legendojen ominaisuuksia kentällä. Varsinainen ottelu alkoi Wanhojen Legendojen pienoisella painostuksella ja muutama maalipaikkakin oli . Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin Koitto 2. joukkueen Ville Aaltonen .  Pikkuhiljaa Koitto 2. pääsi vauhtiin , ja Jani Rajala siirsi joukkueensa 0 - 2 johtoon.  Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Wanhojen Legendojen Hannu ” joka paikan ” Hallikainen kavensi ottelun 1 – 2. Ensimmäisellä puoliajalla Mirka Rimpelä johdatti vielä Koitto 2.joukkueen  1 – 3 johtoon.  Puoliajalle mentiin Koitto 2. johtoasemassa 1 -3.                         

Puoliajalla ottelun kuuluttaja Olli Inberg kertoili Koiton edustusjoukkueen toiminnasta kautena 1980 – 1981 sen ajan joukkueen päiväkirjasta . Joukkue harjoitteli mm. tällöin kauden aikana 138 kertaa ja paras harjoittelija(J. Simula) kävi 130 kertaa harjoituksissa. Joka pelaajasta oli selvitys kauden toiminnasta ja  kehityksestä kauden ajalta. Nyt mukana olleiden Legendojen tietoja tuolta vuodelta kerrottiin tarkemmin. Helmikuussa 1980 joukkueen keskiarvo Cooperin juoksutestissä oli 2760 m ja parhaan suorituksen tällöin  juoksi J.Jokinen 3070 m. Paras maalintekijä tällä kaudella oli J.Koskinen 14 maalilla. Kuuluttaja myös mainitsi että Noormarkun Koitto täyttää 95 vuotta 21.11.2016.  

Toisen puoliajan alku ottelussa oli Koitto 2. hallintaa ja Elias Autio tykitti joukkueensa jo 1 – 4 johtoon . Peli näytti olevan selvä, mutta jostain Wanhat Legendat sai  vielä ottelun hallintaansa ja hallinnan tuloksena Aki ” ikiliikkuja ” Rosenbom kavensi ottelun 2 – 4.    Mika ” liukutaklaus ” Rosenqvist johdatti maalillaan Wanhojen Legendojen nousua ja tilanne oli jo 3 – 4 . Tasoituksen 4 – 4 tykitti Mika ” liimanäppi ” Harjunen. Aivan ottelun lopussa Koitto 2. meni kuitenkin 4 – 5 johtoon , joka säilyi ottelun loppuun asti . Tuomas Kangas oli voittomaalin tekijä.

Ottelun palkintoraati palkitsi Koitto 2 :sta Elias Aution ja Wanhoista Legendoista palkittiin Hannu Hallikainen . Palkinnot jakoi palkintoraadin puolesta kolme vuotias Koiton muksufutiksen pelaaja Ella Kaurabäck . Joukkueet kuvattiin Koiton   tulevaisuudessa mahdollisesti ilmestyvää  historiikkiä varten. Ottelun jälkeen Wanhat Legendat siirtyivät ansaittuun illanviettoon, jossa riitti muisteltavaa Koiton menneiltä vuosikymmeniltä.

Maalissa koko jalkapallokoulun väki
Harhautteluharjoitus menossa

KOITON JALKAPALLOKOULU JÄRJESTETTIIN JO NELJÄNNEN KERRAN.

 

”KOITON JALKAPALLOKOULUSSA TEHTIIN NOORMARKUN   URHEILUKENTÄN   UUSI  ENNÄTYS.”

 

Noormarkun Koitto järjesti 3.-4.6. jo neljännen jalkapallokoulun noormarkkulaisille lapsille. Aurinko paistoi molempina päivinä , joten olosuhteet olivat loistavat hienolle tapahtumalle. Päivittäin            toiminta alkoi klo.10.00 ja toiminta jatkui pitkälle iltapäivälle.

Jalkapallokoulun alkua oli jo kovasti lasten mukaan odotettu ja innokkuus kentällä oli sen mukaista. Jalkapallokouluun osallistui tänä vuonna 55 lasta sekä nuoria ohjaajia oli mukana 14 .Koulun rehtorina toimi Senja Inberg sekä vanhempia toimitsijoita oli tällä kertaa mukana 5 eli yhteensä mukana  oli jalkapallokoulussa tänä vuonna 74 osallistujaa. Jalkapallokouluun osallistui  jo jalkapallotoiminnassa mukana olevia sekä myös melkoisesti lapsia joille jalkapallotoiminta oli uusi asia.  Jalkapallokoulun aiheina  tänä vuonna oli mm. syötöt/haltuunotto , pääpeli, puskut, viestit/kilpailut ,laukaukset, harhautukset , kuljetukset sekä taito-osuus. Lasten mielestä tärkein osuus oli jalkapallokoulussa pelit,  joihin päivien toiminta aina päätettiin. Kahden päivän  aikana kaikille opetettiin edellä mainittuja asioita melko perusteellisesti ja jokainen  varmaan oppi harjoitteista jotain. Päivien yksi kohokohta oli  eväiden syönti ja ne maistuivatkin urheilukentän katsomossa aina jalkapallokoulun ruokatauolla. Jalkapallokoulun aikana tehtiin myös Noormarkun urheilukentän uusi ennätys. Yhden jalkapallomaalin sisällä oli 70 lasta ja ohjaajaa. Tapahtuman todisteeksi otettiin myös valokuva. Jalkapallokoululaisten innokkuus oli sen verran suurta , että jo nyt luvattiin että näissä samoissa merkeissä Koitto järjestää tapahtuman myös ensi kesänä. Koiton jalkapallokoulu kiittää kaikkia niitä jotka etukäteen suunnittelivat jalkapallokoulun ohjelmaa sekä niitä jotka osallistuivat koulun toimintaan päivien aikana. 

 

Kiertopalkinnot 2013
Tsempparit ja Aktiiviset harjoittelijat
Vuoden Futisteko
Vuoden toimihenkilöt
Vuoden taustajoukkojen Hikipisarapalkinto
Arvokkain joukkue G6
F8/G7
F9
Vuoden juniorijoukkue E10
D-tytöt
D12
Vuoden Sisujoukkue C-pojat
D13/C-pojat
B-tytöt/Naiset
Koitto2

Koiton jalkapallokauden päätöstilaisuudessa jaettiin kiitoksia sekä pystejä

 

Koiton perinteiseen jalkapallon palkitsemistilaisuuteen oli jälleen saapunut lähes 200 jalkapalloilijaa ja vanhempaa. Takana oli pitkä jalkapallokausi, joten oli aika muistaa ja kiittää pääosan esittäjiä eli pelaajia sekä toimihenkilöitä.

Seuran puheenjohtaja Sami Lahti puhui tilaisuuden aluksi siitä, miten kaikki voivat osallistua ja kuulua Koittoon. Pelaajilta Lahti toivoi hyvää ja aktiivista asennetta harjoituksia kohtaan sekä vanhempia lähtemään reilusti mukaan toimintaan ”Puhukaa ensin vaikka vanhoista autoista keskenänne. Aika pian huomaatte, että juttu kääntyykin itse jalkapalloon ja kentällä liikkuviin lapsiin” Lahti tiivisti.

Jalkapallojaoston puheenjohtaja Minna Ylinen kertasi kauden tapahtumia ja kiitti pelaajia, toimihenkilöitä sekä vanhempia kuluneesta kaudesta.  ”Te kaikki olette olleet luomassa jälleen yhtä ikimuistoista sivua koittolaiseen jalkapallokirjaan. Kirjaan, jota värittävät tylsät tekniikkaharjoitukset, raastavat juoksutreenit vesisateessa, helteessä potkitut turnaukset sekä myrskyjen tuivertamat ottelut ” Ylinen mainitsi puheessaan. ”Tämän kirjan tunnelmaa voisi kuvata sanalla Ilo. Ilo siitä, että saa liikkua kavereiden kanssa. Ilo siitä, että tänään on taas harjoitukset. Ilo siitä, että lähdetään ensi viikonloppuna turnaukseen. Ilo siitä, että saamme harrastaa jalkapalloa” Ylinen jatkoi. Lopuksi hän totesi, että koittolaisia jalkapalloilijoita on jo melkein 200, joka on pienelle seuralle huikea määrä.

Puheiden jälkeen jaettiin kiertopalkinnot, joista ensimmäiset kaksi olivat ensimmäistä kertaa jaossa. Vuoden 2013 futisteko-pysti meni ansaitusti Leena Jokiselle, Senja Inbergille sekä Mirka Rimpelälle C-juniorijoukkueen perustamisesta ja ”hengissä” pitämisestä.  Tämän jälkeen palkittiin vuoden 2013 toimihenkilöinä Mari Sulkava-Tuominen ja Jukka Tuominen. ”Vuosien huikea valmennustyö, joka on alkanut kantamaan hedelmää. Ihailtava asenne joukkueen pelaajia sekä vanhempia kohtaan” perusteli Ylinen ojentaessaan palkinnot yhdessä jalkapallojaoston kunniapuheenjohtaja Olli Inbergin kanssa.

Vuoden juniorina palkittiin Miro Rimpelä sekä tyttöpelaajana Roosa Erkkilä. Juniorijoukkueen pysti meni tänä vuonna E10-junioreille ja Sisu-palkinto C-junioreille. Taistelijan maljat pokkasivat tänä vuonna Juho Somero sekä Fanni Lindvall. Kalle Brenner sai stipendin, kun taas arvokkain joukkue oli perinteen mukaan nuorin eli tänä vuonna G6-joukkue. Lopuksi F8-joukkueen vanhemmat ja toimihenkilöt vastaanottivat Hikipisara-palkinnon arvokkaasta taustatyöstä joukkueen toiminnassa.

Jokainen joukkue pääsi vielä lavalle ja pelaajia palkittiin tsemppari -, aktiivinen harjoittelija- sekä  joukkueiden omilla palkinnoilla. Tilaisuuden lopuksi juontaja Mirka Rimpelä kiitti kaikkia osallistumisesta tilaisuuteen ja toivotti onnea kaudelle 2014.

 

Palkitut 2013

 

Kiertopalkinnot :

 

Vuoden 2013 futisteko: Senja Inberg, Leena Jokinen ja Mirka Rimpelä – C-juniorit

Vuoden 2013 toimihenkilöt: Mari Sulkava-Tuominen ja Jukka Tuominen

Koiton paras juniori 2013: Miro Rimpelä

Vuoden tyttöpelaaja 2013: Roosa Erkkilä

Koiton paras juniorijoukkue 2013: E10

Taistelijan malja poikapelaaja: Juho Somero

Taistelijan malja tyttöpelaaja: Fanni Lindvall

SiSu- joukkue 2013 kiertopalkinto:.C-pojat:

Arvokkain joukkue: G6.

Lahjakortti: Kalle Brenner,

Hikipisara (Vuoden taustatiimi): F8 vanhemmat ja toimihenkilöt.

 

Satakunnan Piirin Taitokisamerkit:

Kulta-suoritus: Eeli Tuominen

Hopea-suoritus: Roosa Erkkilä

Pronssi-suoritus: Jami Mäkelä

                                                 

Muut palkinnot:

 

G6

Kaikki saivat pallon ja Koiton pipon.

F8:

Tsempparit: Miikka Tuomi, Veeti Lepistö, Mikael Alakoski
Aktiivinen harjoittelija: Onni Rontti

 

F9:

Tsempparit: Jami Nurmi, Arttu Nordlund
Aktiivinen harjoittelija: Emmi Ala-Aho
Eniten maaleja tehnyt: Lauri Nurmi
Paras maalivahti: Vili Riihimäki

 

E10:

Tsempparit: Matias Rimpelä, Tomi Lindgren
Aktiivinen harjoittelija: Lassi Rautava

Maalivahti palkinto: Emil Kujansuu
Maalitykki: Eeli Tuominen 72 maalia,

Syöttelijä ja  tsemppari: Jerry Santala,

Kehittynein pelaaja: Antti Uuttu.

 

D-tytöt:

Tsempparit: Nea Hakamäki, Jennica Heinonen

Aktiivinen harjoittelija: Linda Kalliomäki

Kiiturit: Aada ja Oona Karvonen

Taitonikkari, TUL taitokisat toinen sija sekä Jarmo Alatensiö in memorial – jalkapallokoulun lupaavin juniori: Roosa Erkkilä

Periksi ei anneta milloinkaan-pytty: Fanni Lindvall

 

D12-pojat

Tsempparit: Julius Tuominen, Tomi Somero

Aktiivinen harjoittelija: Juho Lindgren

Vuoden maalitykki: Juho Somero

 

D13-pojat

Tsempparit: Jan Heino ja Aleksi Pelkonen

Harjoittelija: Miikka Rajala

 

C-pojat

Tsempparit: Frans Lindvall ja Tuomas Kangas ja Joonatan Randelin

Harjoittelija: Santeri Nieminen

 

Naiset:

Tsempparit: Riina Lampikoski, Laura Lehtimäki

Aktiivinen harjoittelija: Elina Nordvall

Puurtaja: Annu Hämäläinen

Sisu-palkinto: Marika Lindvall

 

Koitto 2

Tsempparit: Miika Varjonmaa, Jarkko Rantanen, Jaakko Sandberg

 

 

 

 

Koiton Wanhat Legendat tulevat taas
pelaamaan iloisessa merkeissä
Noormarkun Urheilukentälle la.6.7.
klo.15.00.

ME TULEMME TAAS

” lauantaina 6.7.  klo.15.00 Koiton Wanhat legendat esittelevät taitojaan

   Noormarkun urheilukentällä.”

 

Lauantaina 6.7. klo.15.00  Noormarkun urheilukentällä koetaan jälleen historian havinaa , kun Noormarkun Koiton nykyinen  4 divisioonassa pelaava miesten edustusjoukkue kohtaa perinteisessä jalkapallo-ottelussa Koiton Wanhat Legendat.  Koiton Wanhat Legendat koostuu pelaajista, jotka ovat pelanneet Koiton miesten edustusjoukkueessa menneiden vuosien aikana. Joukkueessa pelaa muutamia pelaajia jotka ovat pelanneet Koiton joukkueessa jo v.1980 ja hieman aikaisemminkin. Muut pelaajat joukkueessa ovat pelanneet Koitossa 1980 ja 1990 luvuilla sekä muutama aivan vielä viime vuosina. Aikaisempina vuosina Wanhat Legendat ovat pysyneet hyvin vauhdissa mukana pelin alkupuolen, mutta pelin loppupuolella on ollut hieman vaikeuksia pysyä pelissä mukana. Nyt ovat Wanhat legendat luvanneet että vauhdissa pysytään mukana koko pelin ajan.

Miten tämä lupaus pidetään, se nähdään lauantaina 6.7. klo.15.00 alkavassa ottelussa.