Koitto - Kopa 12.8.2010

Koiton Leo Brenner vauhdissa.
Koiton maalilla oli myös ajoittainvaarallisia tilanteita.

 Koitto palasi sarjakärkeen.

 
Kipsi aukesi tärkeässä ottelussa.
 
Koiton miesten edustusjoukkue on aloittanut 4. divisioonan syyskauden haparoiden. Ensimmäisessä ottelussa syyskaudella kohdattiin Merikarvian Into kotona ja ottelu hävittiin 1 – 2. Toisessa ottelussa mentiin Ihoden Kirin vieraaksi. Se voitettiin väkisin 3 – 2. Molemmat vastustajat olivat 4.divisioonan sarjataulukossa hännillä ja Koiton otteet olivat molemmissa otteluissa aivan kipsissä. Peli ei kulkenut yhtään kummassakaan ottelussa.Noormarkkuun saatiin näiden otteluiden jälkeen sarjakärki Kokemäen Pallo.
Koiton valmennus jännitti , onko Koiton kipsi edelleen päällä. Toisin kuitenkin kävi , sillä Koitto oli palannut omalle tasolleen ja peli kulki. Aivan ottelun alussa Koiton maalivahti Mikko Leppälammi torjui  ns. varman maalin ja tämä oli ehkä ottelun ratkaisu. Koitto heräsi ja alkoi taistelemaan. Ottelua pelattiin tosin ensimmäisellä puoliajalla pääosin kentän keskialueella ja molemmat joukkueet yrittivät hakea ratkaisua. Ottelua oli pelattu 21 min. kun Koiton Pasi Koskela siirsi Koiton 1 – 0 johtoon. Lähes heti perään Pasi Kivistö tykitti lähietäisyydeltä Koiton 2 – 0 johtoon. Kokemäellä oli myös muutamia hyviä maalipaikkoja mutta Koiton maalivahti Mikko Leppälammi oli pelipäällä ja torjui vakuuttavasti laukaukset.
Ensimmäisen puoliajan loppupuolella Leppälammenkin oli antauduttava kun Kokemäen Vesa Palomäki tasoitti ottelun 2 – 1. Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla Koiton Matias Nurmela johdatti Koiton 3 – 1 johtoon. Toisella puoliajalla Koiton joukkue hieman vetäytyi puolustusasemiin, jolloin Kokemäki sai otteen pelistä. Nopeiden pistohyökkäyksien avulla Koitto kuitenkin pääsi ratkaisemaanottelun , kun nopea Hannu Pelli teki ottelun lopputulokseksi 4 – 1. Koiton hyvin pelanneesta joukkueesta muiden yläpuolelle nousi Pasi Kivistö. Vakuuttava puolustus pelaaminen ja vielä maalin teko oli  hieno suoritus. Oskari Pirttinen
palasi muutaman ottelun tauon jälkeen Koiton puolustukseen ja pelasikin mahtavan ottelun. Mikko Leppälammi Koiton maalilla torjui vakuuttavasti ja piti Koittoa pystyssä Kokemäen painostusjakson aikana. Koitto siirtyi voitolla 4.divisioonan kärkeen maalieron turvin. Ottelua oli seuraamassa kesän ennätysyleisö , sillä 127 katsojaa nautti hienosta kesäillasta jalkapallon merkeissä.