Jalkapallo

Jalkapallo on mukava harrastus ja sisältää paljon kaikille tärkeää liikuntaa. Jalkapallo on myös helppo oppia, kuka tahansa osaa juosta ja potkaista. Kuitenkin jalkapallon hienouksissa on opittavaa koko elämäksi. Joukkueissamme on selkeä pelaajapolku aina pienimmistä aikuisiin saakka. Jokaisessa joukkueessa toimii hyvät valmentajat ja ohjatun valmennuksen avulla pelaajien kehitys on hyvä ja yksilötkin huomioonottavaa. Koiton jalkapallossa pyritään pelaamaan paljon ja Koitossa noudatetaan Kaikki Pelaa -ohjelmaa, jossa annetaan kaikille peliaikaa.

 

Joukkueisiimme mahtuu uusia pelaajia. Pyydä kaverisikin mukaan.

Jalkapallojoukkueessa tutustut myös uusiin kavereihin, opit toimimaan yhdessä muiden kanssa ja kuntosi paranee. Tietokoneella ja pleikkarilla pelaaminen vähentää liikkumista, siksi on tärkeää pelata jalkapalloa.

Mene kohtaan Joukkueet ja valitse syntymävuottasi vastaava joukkue. Joukkueen sivuilta löydät tietoa joukkueesta, toimintaan osallistumisesta, tapahtumia ja uutisia.

Ensimmäinen asia on jättää yhteystietosi ja/tai katsoa harjoitusajat sekä ilmestyä mukaan harjoituksiin. Valmentajat ja joukkueenjohtaja auttavat sieltä eteenpäin.

Perustamme uusia ikäkausijoukkueita eina, kun niihin löytyy toimihenkilöt

Käytännössä tämä tarkoittaa siis ohjaajaa/valmentajaa sekä yhteyshlöä/joukkueenjohtajaa. Ota yhteyttä, me tarjoamme välineet ja koulutuksen. 

 

JALKAPALLOJAOSTO 2022

 
TEHTÄVÄNIMIPUH@-OSOITE
PuheenjohtajaAntti Korpunen0400 673 807antti.korpunen(at)noormarkunkoitto.com
SihteeriSenja Inberg040 746 2668senja.inberg(at)noormarkunkoitto.com
TalousLeena Jokinen040 594 3544leena.jokinen(at)noormarkunkoitto.com
YhteistyövastaavaMirka Rimpelä040 8461685mirka.rimpela(at)noormarkunkoitto.com
Pelipassi ja vakuutusMirka Rimpelä040 8461685mirka.rimpela(at)noormarkunkoitto.com
KioskivastaavaMiia Honkanen0440 590 033miia.honkanen(at)noormarkunkoitto.com
AsustevastaavaHeidi Hietaoja044 3363432heidi.hietaoja(at)noormarkunkoitto.com
EnsiapuvastaavaMaritta Katajisto maritta.katajisto(at)noormarkunkoitto.com
Varainhankinta   

Stadium sopimus

Mainitkaa Stadiumista ostaessanne Noormarkun Koitto tai jäsennumero 975 221 767 229 8574. Sopimusnumero toimii kaikissa Suomen Stadium liikkeissä. Ostot kerryttävät seuralle bonusta.