Jalkapallo

Jalkapallo on mukava harrastus ja sisältää paljon kaikille tärkeää liikuntaa. Jalkapallo on myös helppo oppia, kuka tahansa osaa juosta ja potkaista. Kuitenkin jalkapallon hienouksissa on opittavaa koko elämäksi. Joukkueissamme on selkeä pelaajapolku aina pienimmistä aikuisiin saakka. Jokaisessa joukkueessa toimii hyvät valmentajat ja ohjatun valmennuksen avulla pelaajien kehitys on hyvä ja yksilötkin huomioonottavaa. Koiton jalkapallossa pyritään pelaamaan paljon ja Koitossa noudatetaan Kaikki Pelaa -ohjelmaa, jossa annetaan kaikille peliaikaa.

 

Joukkueisiimme mahtuu uusia pelaajia. Pyydä kaverisikin mukaan.

Jalkapallojoukkueessa tutustut myös uusiin kavereihin, opit toimimaan yhdessä muiden kanssa ja kuntosi paranee. Tietokoneella ja pleikkarilla pelaaminen vähentää liikkumista, siksi on tärkeää pelata jalkapalloa.

Mene kohtaan Joukkueet ja valitse syntymävuottasi vastaava joukkue. Joukkueen sivuilta löydät tietoa joukkueesta, toimintaan osallistumisesta, tapahtumia ja uutisia.

Ensimmäinen asia on jättää yhteystietosi ja/tai katsoa harjoitusajat sekä ilmestyä mukaan harjoituksiin. Valmentajat ja joukkueenjohtaja auttavat sieltä eteenpäin.

PERUSTAMME UUSIA IKÄKAUSIJOUKKUEITA AINA, KUN NIIHIN LÖYTYY TOIMIHENKILÖT. Käytännössä tämä tarkoittaa siis ohjaajaa/valmentajaa sekä yhteyshlöä/joukkueenjohtajaa. Ota yhteyttä, me tarjoamme välineet ja koulutuksen. 

Noormarkun Koitto on saanut avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöstä Seuran toiminnan laadun parantamiseksi ja harrastajamäärien kasvattamiseksi vuodelle 2020. 

Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille aloittaville ryhmille erittäin edullisen harrastuksen ja pystymme kouluttamaan valmentajamme heti alusta alkaen mahdollisimman hyvin.

 

JALKAPALLOJAOSTO 2020

 
TEHTÄVÄNIMIPUH@-OSOITE
PuheenjohtajaAntti Korpunen0400 673 807antti.korpunen(at)noormarkunkoitto.com
SihteeriSenja Inberg040 746 2668senja.inberg(at)noormarkunkoitto.com
TalousLeena Jokinen040 594 3544leena.jokinen(at)noormarkunkoitto.com
Pelipassi ja vakuutusMinna Ylinen044 282 6203minna.ylinen(at)noormarkunkoitto.com
KioskivastaavaMiia Honkanen0440 590 033miia.honkanen(at)noormarkunkoitto.com
Varainhankinta   
Koulutus   

Stadium sopimus

Mainitkaa Stadiumista ostaessanne Noormarkun Koitto tai jäsennumero 975 221 767 229 8574. Sopimusnumero toimii kaikissa Suomen Stadium liikkeissä. Ostot kerryttävät seuralle bonusta.