Jalkapallo

Tervetuloa mukaan Noormarkun Koiton toimintaan. Tarvitsemme jatkuvasti uusia pelaajia ja siksi olemme iloisia, että haluat osallistua hyvään harrastukseen. Pyydä kaverisikin mukaan.

Jalkapallo on mukava harrastus ja sisältää paljon kaikille tärkeää liikuntaa. Jalkapallo on myös helppo oppia, kuka tahansa osaa juosta ja potkaista, kuitenkin jalkapallon hienouksissa on opittavaa koko elämäksi. Koiton jalkapallossa pyritään pelaamaan paljon ja Koitossa noudatetaan Kaikki Pelaa -ohjelmaa, jossa annetaan kaikille peliaikaa.

Jalkapallojoukkueessa tutustut myös uusiin kavereihin, opit toimimaan yhdessä muiden kanssa ja kuntosi paranee. Tietokoneella ja pleikkarilla pelaaminen vähentää liikkumista, siksi on tärkeää pelata jalkapalloa.

Mene kohtaan joukkueet ja valitse syntymävuottasi vastaava joukkue. Joukkueen sivuilta löydät tietoa joukkueesta, toimintaan osallistumisesta, tapahtumia ja uutisia, sekä voit jättää yhteystietosi. Ensimmäinen ja tärkein asia on jättää yhteystietosi ja/tai katsoa harjoittusajat ja ilmestyä mukaan harjoituksiin. Valmentajat ja joukkueenjohtaja auttavat sieltä eteenpäin.

PERUSTAMME UUSIA IKÄKAUSIJOUKKUEITA AINA, KUN NIIHIN LÖYTYY TOIMIHENKILÖT. Käytännössä tämä tarkoittaa siis ohjaajaa/valmentajaa sekä yhteyshlöä/joukkueenjohtajaa. Ota yhteyttä, me tarjoamme välineet ja koulutuksen. 

Vakuutukset

Muistathan varmistaa, että vakuutuksesi on kunnossa!

Mikäli et ole ostanut lajiliiton vakuutusta, niin toimita oma vakuutustodistus joukkueenjohtajalle / ryhmän vetäjälle.

Noormarkun Koitto ei ole vastuussa harjoituksissa tai peleissä tapahtuneista loukkaantumisista vaan kaikilla pitää olla vakuutus vahinkojen varalta.

 

 

 

Jalkapallojaosto 2019

 

Puheenjohtaja           Antti Korpunen    0400 - 673 807

Sihteeri                    Senja Ingerg       040 - 746 2668

Asu- ja

varustevastaava    Tiia Latva

Talous                      Leena Jokinen     040 - 594 3544

Koulutus                  

Yhteistyövastaava      Mirka Rimpelä    040 - 846 1685

Pelipassi- ja vakuutus Minna Ylinen      044 - 2826203

Varainhankinta          Miia Honkanen    0440 - 590 033

Kioskivastaava          Miia Honkanen

 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)noormarkunkoitto.com

Stadium sopimus

Mainitkaa Stadiumista ostaessanne Noormarkun Koitto tai jäsennumero 975 221 767 229 8574. Sopimusnumero toimii kaikissa Suomen Stadium liikkeissä. Ostot kerryttävät seuralle bonusta.