Kannustajat 2017

19.1.2017

Koitto mukana Satakunnan Osuuskaupan Kannustajat-seuratuessa

Kannustajat-hakemukset vuodelle 2017 on käsitelty Satakunnan Osuuskaupan johtoryhmässä ja Noormarkun Koitto pääsi tuen piiriin.

Kaikki seuran toiminnasta kiinnostuneet voivat vuodenvaihteen jälkeen liittyä Koiton tukijaksi netissä Omalla S-kanavalla (ohje tästä liitteenä). Seuran kannustajaksi liittyvän ei tarvitse olla seuran jäsen, vaan liittyä voi kuka tahansa seuran toiminnasta kiinnostunut.

Kannustajaksi liittymisen voivat tehdä vain Satakunnan Osuuskaupan pääjäsenet, ns. sivukorttilainen ei näe tätä kohtaa ollenkaan Omalla S-kanavalla. Kannustaja-seurojen nimet näkyvät omalle S-kanavalla heti vuoden alusta. Kannustajiin voi liittyä mukaan kesken vuoden, vaikka ihan vuoden lopussakin, ja silti talouden koko vuoden bonuskertymä lasketaan seuran hyväksi.

Kannustajiin liittyminen ei vähennä henkilön saamaa omaa bonusta, se maksetaan aivan normaalisti edelleen hänen tililleen. 

Kannustajat-tuki kertyy niin, että kaikkien seuran Kannustajaksi ilmoittautuneiden kerryttämä bonus lasketaan yhteen ja Satakunnan Osuuskauppa maksaa seuralle tästä potista 10 prosenttia tukea, kuitenkin enintään seurakohtaisesti määritetyn maksimitukimäärän verran. Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan bonusta, sitä varmemmin seura saa maksimitukimäärän.

Liittykäähän sankoin joukoin mukaan Kannustajiin!

Pasi Rajala

puheenjohtaja

Liitteet