Salibandy

Stadium sopimus

Mainitkaa Stadiumista ostaessanne Noormarkun Koitto tai jäsennumero 975 221 767 229 8574. Sopimusnumero toimii kaikissa Suomen Stadium liikkeissä. Ostot kerryttävät seuralle bonusta.

Yleinen tavoite: Noormarkun Koitto pyrkii kasvattamaan entisestään jäsenmääräänsä tarjoamalla monipuolista ja mielekästä urheilutoimintaa kaikenikäisille. Erityisesti nuorille suunnattu liikunnallinen toiminta tähtää suosittujen lajien avulla syrjäytymisen ehkäisemiseen sekä sosiaalisen kanssakäymisen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Lajikohtainen tavoite: salibandyn (tai sähly) kasvanut merkitys ja suosio ohjaa myös urheiluseurojen toimintaa. Noormarkun Koitto pyrkii järjestämään selkeät puitteet lajitoiminnalle osoittamalla tilat ja ohjatun tuen lajista kiinnostuneille. Harrastajat ovat itse vastuussa välineistä (maila, lasit, sisäpelikengät). Tapauskohtaisesati ja harkinnan mukaan seura voi suorittaa välinehankintoja. Tarkoituksena on aloittaa lajitoiminta harrastusperiaatteella, mutta mikäli ilmenee tarvetta kilpailutoiminnan järjestämiseksi, pyritään sellaistakin järjestämään.

Periaatteet:

  1. Maila saa nousta enintään polven korkeudelle asti.
  2. Neljä pelaajaa kentällä, yksi maalissa, loput vaihtopenkillä.
  3. Vaihdon yhteydessä pelaajan pelipaikka kentällä vaihtuu, jolloin kukin pääsee pelaamaan kaikilla pelipaikoilla.
  4. Pelikentällä käytettävä suojalaseja!
  5. Mailaa ei saa KOSKAAN heittää! Jos menee pelaajan jalan alle, niin erittäin suuri nilkkavamman riski!
  6. Pelaajat liittyvät Koiton jäseniksi.
  7. Kustannukset: kausimaksu (30eur) + Koiton jäsenmaksu (25eur).

SALIBANDYJAOSTO 2017

 

Puheenjohtaja: Pasi Rainiola, 040 582 3434, pasi.rainiola(at)noormarkunkoitto.com.

Valmennusvastaava: Pasi Rajala, 0400 598 069, pasi.rajala(at)noormarkunkoitto.com.

Nuorten Salibandy Harrasteliikuntana

  • Alle kouluikäisten ryhmä perustetaan tarvittaessa. Tämä toimisi parhaiten vanhempien avustuksella "perhesählynä". Ilmoita halukkuutesi!!
  • Söörmarkkuun voitaisiin myös perustaa tarvittaessa oma ryhmä mikäli innostusta löytyy. Ilmoita halukkuutesi!!

Syyskausi 2017

 

Syyskausi käynnistyy syyskuun (4.9. alkaen) myötä myös harrastesäbän merkeissä. Seuraa ilmoitteluamme ja tarkista ajat linkin kautta! Tervetuloa mukaan!

Uusi tai vanha pelaaja, jotka et ole vielä nettiin tietojasi antanut: ilmoittaudu seuramme etusivulla olevan liittymislomakkeen kautta, kiitos!


Koiton nuorten harrastesäbä aloitti kokeiluluontoisesti toimintansa syksyllä 2013. Toiminta jatkuu myönteisten kokemusten perusteella edelleen vuonna 2017.